19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Περαστικοί έσωσαν κατάκοιτο άνδρα όταν ξέσπασε φωτιά σε σπίτι στη Μεσσήνη

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Μεσσήνης όταν ξέσπασε φωτιά στην κουζίνα διαμερίσματος.

Η γυναίκα που εκείνη την ώρα μαγείρευε, άφησε το τηγάνι και, αδιευρκίνιστο ακόμη πως, κλειδώθηκε έξω από το σπίτι εντός του οποίου βρισκόταν κατάκοιτος ένας άνδρας.

Μέχρι να φθάσουν την από την Καλαμάτα τα πυροσβεστικά οχήματα δυο νεαροί και περίοικοι μπήκαν στο διαμέρισμα σπάζοντας την πόρτα και κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά ανοίγοντας τις μπαλκονόπορτες προκειμένου να μπει καθαρός αέρας σώζοντας τον άνδρα ο οποίος είναι κατάκοιτος με μηχανική υποστήριξη.

 

Πηγή: best-tv.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα Κυριακή 3 Μαΐου 2020

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 03-05-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και, κυρίως τις πρωινές ώρες, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά […]

Ολοκλήρωσε την διαδικασία εμβολιασμού ο περιφερειάρχης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ολοκλήρωσε την διαδικασία εμβολιασμού του κατά της covid-19 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο περιφερειάρχης έλαβε την δεύτερη δόση του εμβολίου σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου, στο εμβολιαστικό κέντρο της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού.