14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τρίτη δόση εμβολίου: Αυτές οι ομάδες παίρνουν σειρά

Τις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε η Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών.

Όπως ανακοίνωσε, μετά τους ανοσοκατεσταλμένους για τους οποίους έχει ήδη ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου, θα πάρουν σειρά οι ηλικιωμένοι σε μονάδες φροντίδας, τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και οι υγειονομικοί, 6 με 8 μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών ανέφερε ειδικά για τους υγειονομικούς ότι είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένοι στον κορονοϊό.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: 5.588 νέα περιστατικά, 11 θάνατοι, 149 διασωληνωμένοι, 42 κρούσματα στην Αργολίδα

Σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 5.588 νέα περιστατικά Covid-19 στην Ελλάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 149 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 11 νέοι θάνατοι. Υπενθυμίζεται πως τα περισσότερα σε αριθμό περιστατικά που είχε καταγράψει ο ΕΟΔΥ μέχρι σήμερα σε μία ημέρα ανακοινώθηκαν την Τρίτη […]

Κορονοϊός: 11.629 νέα περιστατικά, 26 θάνατοι, 98 διασωληνωμένοι, 102 κρούσματα στην Αργολίδα

Σήμερα, Κυριακή 3 Ιουλίου, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 11.629 νέα περιστατικά Covid-19 στην Ελλάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ, 98 ασθενείς βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 26 νέοι θάνατοι. Υπενθυμίζεται, πως τα περισσότερα σε αριθμό περιστατικά που είχε καταγράψει ο ΕΟΔΥ μέχρι σήμερα σε μία ημέρα ανακοινώθηκαν την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022, […]