13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Ο οδηγός του καρτ εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα – «Προέχει η υγεία του παιδιού»

Φως στην υπόθεση του τραυματισμού του 6χρονου Φώτη στην Πάτρα ρίχνει ο οδηγός του μοιραίου καρτ, Νίκος Σαρδέλης, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Live News» στο MEGA.

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία του παιδιού. Επισκέφτηκα το νοσοκομείο με το που αφέθηκα ελεύθερος. Είμαι και εγώ πατέρας δύο αγοριών και είναι πολύ σημαντικό για μένα να επανέλθει η υγεία του παιδιού. Βρίσκεται στη ΜΕΘ, απ’ ό,τι λένε οι γιατροί τα νέα είναι σχετικά καλά, δηλαδή δεν έχει μεγάλους τραυματισμούς, αλλά ακόμα διατηρείται σε κατάσταση καταστολής».

Όπως λέει ο επαγγελματίας οδηγός, «στα πλαίσια οδήγησης επίδειξης και νέων ηλεκτροκίνητων καρτ, προσπάθησα να προσπεράσω το μπροστινό μου καρτ από τα δεξιά. Είχα μια μικρή επαφή με το άλλο καρτ, αλλά ήταν αρκετή για να αλλάξω κατεύθυνση προς τα προστατευτικά πλαστικά, τα οποία ευτυχώς που υπήρχαν, γιατί αυτά με κράτησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο που έχω τραυματισμούς χαμηλά στην κοιλιακή χώρα και στα πόδια, μπορώ να τους διαχειριστώ και να τους ξεπεράσω».

«Ήταν δύσκολες στιγμές, προσπαθούσαν να συνεφέρουν το παιδί. Εγώ ήμουν σε κατάσταση σοκ», αναφέρει ο κ. Σαρδέλης, ο οποίος είναι επαγγελματίας οδηγός και συμμετέχει συχνά σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Περισσότερα Άρθρα

Διομήδης – ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Γιώργου Χαλκίδη για το αυριανό ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Διομήδη για τον αυριανό (6/4/2021) πολύ σπουδαίο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (ώρα 16.00, μετάδοση από ΕΡΤFLIX) για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier. Πριν την προπόνηση η ομάδα υποβλήθηκε σε κοβιντ τεστ, τα οποία και όλα ήταν αρνητικά. Ο προπονητής «Λύκων» Γιώργος Χαλκίδης,  μίλησε για την τρέχουσα […]

Συλλήψεις στην Αρκαδία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (29.6.2020) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 28 και 46 ετών, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστη συνεργό τους, αφαίρεσαν από ημεδαπό χρήματα. Εξιχνίαση δύο (2)περιπτώσεων κλοπής Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα […]