13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα – Αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις

Υψηλές για την εποχή οι μέγιστες θερμοκρασίες, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Άνεμοι δυτικών γενικά διευθύνσεων έως 5 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 35, στην Ήπειρο από 10 έως 30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 34-36 ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και Ιόνιο απο δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34-36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 αναμένεται άστατος καιρός, κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη όπου μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα κατά τόπους έντονα, ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο, στη Στερεά και στη Θράκη, και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 8 […]

Αυστραλία: Έρανος από την Αρχιεπισκοπή για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, ενώπιον της πρωτοφανούς δοκιμασίας που βιώνει ο Ελληνικός λαός από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές, προσκαλεί σύσσωμη την Ομογένεια της πέμπτης Ηπείρου να επιδείξει τα φιλάνθρωπα, αλληλέγγυα και πατριωτικά αντανακλαστικά της, όπως το έχει πράξει πολλάκις κατά το παρελθόν, με αξιέπαινα αποτελέσματα. Για τον σκοπό αυτό, λαμβάνει την πρωτοβουλία της διενέργειας εράνου για τη […]