17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 6ος Αγώνας δρόμου μνήμης στην Νέα Κίο (pics)

Ο 6ος Αγώνας δρόμου μνήμης για την μικρασιατική καταστροφή «Από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή σήμερα.

Διοργανωτές ήταν η Δ.Κ. Νέας Κίου, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας (μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α –Υ) και ο ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννήσου.

Ο αγώνας ξεκίνησε από τον προαύλιο χώρο του πρατηρίου καυσίμων SHELL, στην παραλιακή Οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου, κατευθύνθηκε μέσα προς τον χωματόδρομο. Όλη η διαδρομή ήταν σε χωμάτινη οδό.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Πρωτοετείς φοιτητές: Πώς θα έχουν δωρεάν ίντερνετ

Από την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, οι πρωτοετείς φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το προσωπικό τους κουπόνι, με το οποίο θα μπορούν να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν γρήγορο ίντερνετ με την παροχή σημαντικής επιχορήγησης για ευρυζωνική σύνδεση [σταθερή ή κινητή (mobile)] για έναν χρόνο. Οι πρωτοετείς φοιτητές θα εξασφαλίσουν το δωρεάν ίντερνετ με τη […]

Όταν ο Χριστόδουλος μιλούσε στο Θέμο για τη Μακεδονία (videos)

Μια ιστορική συνέντευξη ανακαλύψαμε από τον θησαυρό του YouTube και το τηλεοπτικό αρχείο. Ο αείμνηστος δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης σε ηλικία 37 ετών παίρνει συνέντευξη στην πρώτη του τηλεοπτική απόπειρα από τον τότε Μητροπολίτη και μετέπειτα Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Είναι μόλις μερικά χρόνια από την πρωτοβουλία του μακαριστού Χριστοδούλου να πρωτοστατήσει στις εκδηλώσεις για τη Μακεδονία και […]