18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Νίκο Γκάλη

Όταν το μυθικό παρελθόν συναντάται με το σπουδαίο παρόν – και λαμπρό μέλλον – του ελληνικού μπάσκετ. Έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Νίκο Γκάλη, που δημοσιοποίησε ο σούπερ σταρ των Μπακς στο Twitter, ποστάροντας φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τον «Νick the Greek».

«Είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί Έλληνες ασχολούνται με το μπάσκετ. Είδα τη φλόγα στα μάτια του. Τι νύχτα!», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην ανάρτησή του.

Οι δύο εμβληματικές μορφές του ελληνικού αθλητισμού, πάντως, δεν ήταν μόνες τους. Μαζί τους, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο αδερφός του Γιάννη, Θανάσης, αλλά και το… βαρύτιμο τρόπαιο του NBA.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Το 5ο τουρνουά Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου ξεκινάει σήμερα στο Ναύπλιο

«Άνοιξε» τις πύλες του το 5ο τουρνουά που πραγματοποιεί το Δίκτυο Σχολών της ομάδας του Ατρομήτου, αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τάκη Μιχαλέτου. Μετά από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση, το τουρνουά πραγματοποιείται και πάλι στην πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου υπό την αιγίδα του Δήμου σε συνεργασία με […]

Nations League: Δείγμα θετικό από την Εθνική / 2-1 εκτός έδρας το Κόσοβο

Tην πρώτη της νίκη στον 3ο όμιλο της League C του Nations League πέτυχε την Κυριακή η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας του Κοσόβου στο «Φαντίλ Βόκρι», για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Με αυτό το «τρίποντο» η Ελλάδα ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου της με απολογισμό 4 βαθμούς, […]