13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μιχάλης Πελεκάνος: Από τον Οίακα στην Ερμιονίδα

Στην Ερμιονίδα θα συνεχίσει ο Μιχάλης Πελεκάνος, αποχωρώντας από τον Οίακα Ναυπλίου, όπου κατείχε διπλό ρόλο (προπονητής-παίκτης).

Ο 40χρονος small forward δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έχοντας διαγράψει λαμπερή καριέρα στα παρκέ και πολλές συμμετοχές στην Basket League.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πρώην διεθνή αθλητή Μιχάλη Πελεκάνο.

Ο Μιχάλης με πλούσια καριέρα στην εθνική μας ομάδα, σε ομάδες της χώρας μας (Ολυμπιακός, Αεκ, Αρης, Μαρούσι, Περιστέρι, κ.α) αλλά και στο εξωτερικό (Ρεάλ Μαδρίτης) που την περασμένη χρονιά βρισκόταν στον Οίακα Ναυπλίου με διπλό ρόλο ( παίχτης – υπεύθυνος τμημάτων υποδομής) έρχεται στην ομάδα μας για να την ενισχύσει στη δύσκολη προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους κοινούς μας πλέον στόχους.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Μαρουκάκης στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς

Επανέναρξη των προπονήσεων χθες στον Παναργειακό, μετά το πρωτοχρονιάτικο ρεπό ,παρουσία και του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Ματθαίου Μαρουκάκη. Νωρίτερα ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει το δελτίο του με την ομάδα στα γραφεία του συλλόγου παρουσία του προέδρου κ.Αντώνη Λυμπέρη και του μέλους του Δ.Σ. κ. Γιώργου Καραχάλιου. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος αφού τον καλώς όρισε στην οικογένεια […]

Αφού έσφαξαν τον Παναργειακό η ΕΠΣΑ ζητάει συνάντηση με Γραμμένο και Περέιρα για την διαιτησία Πολυχρόνη

Τ΄αντανακλαστικά της ΕΠΣΑ και του Προέδρου της έχουν πρόβλημα, αφού πρώτα άφησε την ιστορικότερη ομάδα της Αργολίδας να σφαγιαστεί από την διαιτησία στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και αφού οι αντιδράσεις και προς το πρόσωπο του Β.Σιδέρη ήταν έντονες ζήτησε λέει ραντεβού με Γραμμένο και Περέιρα . Ας περίμενε να τελειώσει και η σεζόν και ας […]