22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εξιχνίαση κλοπής στη Μεσσηνία, Συλλήψεις σε όλη την Πελοπόννησο

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (6.9.2021) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε αναδιπλούμενο σουγιά, με μήκος λάμας -8- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.9.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 45χρονος ημεδαπός, γιατί βρέθηκε να καλλιεργεί σε αγροτοδασική περιοχή, -9- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -2,5- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (6.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, 22 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους, -18,5- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.9.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 22χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.9.2021) το πρωί, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωση κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπής, που έγινε την 8.8.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος, 55χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Περισσότερα Άρθρα

Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα  19:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: ΘΕΜΑ  1ο:  Ανακοινώσεις-τρέχοντα θέματα. ΘΕΜΑ  2ο : Αίτημα για οικονομική ενίσχυση ΘΕΜΑ  3ο : Τροποποίηση νέου Οργανισμού Επιμελητηρίου Αργολίδας, άρθρο 4 (διάρθρωση θέσεων κατά κατηγορίες και κλάδους). […]

Χαλάνδρι: 82χρονος βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα

Τον τρόμο σκόρπισε χθες ένας 82χρονος σε γειτονιά του Χαλανδρίου όταν σε κατάσταση αμόκ βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στον αέρα, προτού οι γείτονες προλάβουν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία που έφθασε άμεσα. Χρειάστηκαν διαπραγματεύσεις πάνω από μία ώρα προτού τελικά  καταφέρουν να αφοπλίσουν και να συλλάβουν […]