19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Ραφήνα: Βρήκαν 44χρονο κρεμασμένο σε μπαλκόνι πολυκατοικίας

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Ραφήνα. Ένας 44χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Νηρέως 39 στις Μάρκες.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας και η Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina, πιθανότατα πρόκειται για αυτοκτονία καθώς ο άνδρας είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο ακόμα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: irafina.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Οδηγίες από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για την σωστή χρήση της σημαίας

Το σωστό τρόπο ανάρτησης της ελληνικής σημαίας σε όλα τα δημόσια και δημοτικά κτήρια αλλά και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τα σπίτια επεσήμανε σε οδηγία που απέστειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου. Όπως επισημαίνει το Υπουργείο Εσωτερικών: Οι αναρτώμενες Σημαίες θα πρέπει να είναι […]

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις, οι οποίες από το απόγευμα κατά τόπους στα δυτικά θα αυξηθούν. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειώσουν άνοδο, ωστόσο τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός. Το βράδυ η ορατότητα σε αρκετές περιοχές θα […]