18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φιλική νίκη για τον Διομήδη

Με νίκη 26-25 επί της Ανόρθωσης (13-10 ημίχρονο), ολοκλήρωσε ο Διομήδης την παρουσία του στο 2ο Διεθνές Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» παρουσιάζοντας ακόμα καλύτερη εικόνα

Το ζητούμενο ήταν μέσα από τέτοια δυνατά ματς η ομάδα να βελτιώσει την ομοιογένεια της ενώ ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες που αποκόμισαν οι νεαροί Λύκοι.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς προπονήσεων ώστε η έναρξη του Πρωταθλήματοςνα βρει την ομάδα έτσι όπως όλοι την ονειρεύονται και προσδοκούν!

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Κρεμαστιώτης, Μάλλιος (7), Μάνθος (1), Τζίμπουλας (4), Μπρούνο (4), Σέβελεφ (3), Μούγιτς (2), Σέγιοβιτς, Αναγνωστόπουλος (4), Τσερνικάου, Μούγιτς Τζούρο, Κωστούλας (1), Χατζηκωνσταντίνου, Χιόνης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Μηνά, Νούνγκοβιτς (1), Μωραΐτης (2), Κωνσταντίνου, Κρητικός (1), Αργυρού (1), Ασβεστάς, Κωνσταντίνος (1), Χρήστος Αργυρού (1), Ξενοφώντος, Παπακυπριανού (3), Νικηφόρου, Μιμίκος, Κεσίδης (3), Ναν (1), Λάσκος (3).

Περισσότερα Άρθρα

Ομαδικό πρωτάθλημα σκάκι ΕΣΣΠΕΠ 2022 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Άργους

Το ομαδικό πρωτάθλημα σκάκι ΕΣΣΠΕΠ 2022 (προκριματικός όμιλος Α’ Εθνικής), διεξ;aγεται από 15 έως 17 Απριλίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Άργους με συνδιοργανωτές τον Περσέα Άργους, την Περιφέρεια Πελοποννήσου ΠΕ Αργολίδας και τον Δήμο Άργους-Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός). Οι αγώνες διεξάγονται με ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Οι ομάδες που […]

Οι πρωταγωνιστές μιλάνε για το “θαύμα” του Οίακα (video)

Στην εκπομπή SPOR στο ΙΟΝΙΑΝ μίλησαν ο πρόεδρος του Οίακα Ναυπλίου, Βαγγέλης Καρπατσέλης και ο προπονητής της,  Χάρης Κουλουριώτης για την φετινή εκπληκτική πορεία της Ναυπλιώτικης ομάδας, τις προσπάθειες των παικτών, του προπονητικού επιτελείου και της διοίκησης για την διαφαινόμενη άνοδο στην Α2 κατηγορία που έμοιαζε άπιαστο όνειρο στην αρχή της σεζόν: