17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Μπλόκο” στον Πέτρο Φιλιππίδη από τα κανάλια

Ο Πέτρος Φιλιππίδης “τελειώνει” από την ελληνική τηλεόραση, έπειτα από απόφαση που πήραν από κοινού τα τηλεοπτικά κανάλια. Σύμφωνα με το Βήμα, μετά την απομάκρυνσή του από τη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, “διαγράφεται” και από την ταινιοθήκη των καναλιών, τα οποία πήραν την απόφαση να μην προβάλλουν ξανά παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει παύουν να προβάλλονται σε επανάληψη, ενώ την ίδια μοίρα έχουν και οι ταινίες και οι θεατρικές παραστάσεις στις οποίες ο ηθοποιός έχει αποτελέσει κομμάτι.

Η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σημειώνεται ότι οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει δεν έπαψαν ποτέ να καλύπτουν μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών. Παρόλα αυτά, η απόφαση είναι οριστική και η ελληνική τηλεόραση τον “διαγράφει”, μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Βήμα, αυτό έχει μια συνέπεια και για όλους όσοι συμμετείχαν σε κάθε είδους παραγωγή (θεατρική, κινηματογραφική, τηλεοπτική) στις οποίες είχε πάρει μέρος ο Πέτρος Φιλιππίδης, διότι από τις επαναλήψεις, αποδίδονταν πνευματικά δικαιώματα, τα οποία στο εξής τα χάνουν.

Περισσότερα Άρθρα

«Το βραχιόλι της φωτιάς»: Στα γυρίσματα της νέας συναρπαστικής σειράς

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Το βραχιόλι της φωτιάς», η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου. Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της σειράς στο αρχοντικό της οικογένειας του Εβραίου […]

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και τη Θράκη, και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στον Έβρο θα σημειωθεί χιονόπτωση ή χιονόνερο ακόμη και σε πεδινές περιοχές. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως […]