23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Χάλκινο μετάλλιο οι Πολυχρονίδης, Ντέντα και Πυργιώτη στα μεικτά ζευγάρια του μπότσια

Ακόμη ένα μετάλλιο πρόσθεσαν στην συγκομιδή της ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας στους Αγώνες του Τόκιο, οι Γιώργος Πολυχρονίδης, Άννα Ντέντα και Αναστασία Πυργιώτη. Οι Έλληνες πρωταθλητές του μπότσια, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα μεικτά ζευγάρια BC3, επικρατώντας με 7-0 των Κέϊ Γιουέν Χο, Γουά Τακ Τσε και Τουν Γουίνγκ Λιού από το Χονγκ Κονγκ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό, είναι το δέκατο μετάλλιο που κατέκτησε η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με την ελληνική αποστολή να μετρά πλέον ένα χρυσό, δύο αργυρά και επτά χάλκινα μετάλλια στην κορυφαία διοργάνωση.

Περισσότερα Άρθρα

«Τελικός» κόντρα στην Αναντολού Εφές για τον Παναθηναϊκό

Με στόχο την επιστροφή του στις νίκες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός απόψε στις 21.30 (Novasports 2) απέναντι στην Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για το «τριφύλλι». Η ομάδα του Πιτίνο έχει χάσει έδαφος στη διεκδίκηση μίας θέσης για τα πλέι οφ κι έτσι θα πρέπει πάση θυσία να […]

Τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Τζόκερ. Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν 3 δελτία που κερδίζουν 100.000 ευρώ Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση είναι οι εξής: 3, 7, 12, 25, 34 και τζόκερ ο αριθμός: 8.