18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τη Δευτέρα η κηδεία του Mad Clip

Τα ξημερώματα της Πέμπτης έχασε τη ζωή του ο Mad Clip. Ο πασίγνωστος τραγουδιστής της τραπ μουσικής σκηνής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να προσκρούσει με το όχημά του σε μια κολόνα.

Ο μουσικός επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα νότια προάστια, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και μετά σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και έπειτα στον Ευαγγελισμό, όπου και εξέπνευσε.

Η κηδεία του Mad Clip, του Πήτερ Αναστασόπουλου όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο «αντίο» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Η οικογένειά του, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από την πορεία του στην τραπ μουσική, θα τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Περισσότερα Άρθρα

Μονάδα τεχνητού νεφρού Άργους: Συλλυπητήρια για την ευεργέτιδα Βασιλική Βούρδουλα

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια της ευεργέτιδας της μονάδας τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Άργους,Βασιλικής Βούρδουλα. Πρόκειται για την κλασική μορφή φιλοπατρίας και μαζί με την λύπη μας εκφράζουμε και την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την ευεργεσία , της οποίας ωφελήθηκαν   και ωφελούνται δεκάδες ασθενών αυτού του τόπου.Καλό παράδεισο Μονάδα τεχνητού νεφρού […]

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας

Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο αναστάτωσε το ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας λίγο πριν τις 23.30 χθες το βράδυ. Το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει στη συμβολή των οδών Νέδοντος με 23ης Μαρτίου, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο λαμπάδιασε. Ο οδηγός του πρόλαβε και το εγκατέλειψε, καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως έφτασαν στο σημείο 2 πυροσβεστικά οχήματα […]