18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Σεμέδο, 10.000 η εγγύηση

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ολοκλήρωσε την απολογία του και με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων το μεσημέρι της Πέμπτης (2/9), κατηγορούμενος για ομαδικό βιασμό, ύστερα από καταγγελία 17χρονης.

Η απολογία του 27χρονου Πορτογάλου στην ανακρίτρια διήρκησε περίπου 2,5 ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας αρνήθηκε το αδίκημα που του αποδίδεται.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος ο Σεμέδο, αφού πρώτα καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

Σε δήλωσή της η εκ των δικηγόρων του Σεμέδο, Μαριζάνα Κίκηρη, υποστήριξε: «Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων. Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα. Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός».

Περισσότερα Άρθρα

Ι.Μαντζούνης: Η νέα Περιφερειακή Αρχή μόλις σε λίγους μήνες πραγματοποιεί τους στόχους της όσον αφορά την ανάπτυξη του αθλητισμού

Η νέα Περιφερειακή Αρχή μόλις σε λίγους μήνες πραγματοποιεί τους στόχους της όσον αφορά την ανάπτυξη του αθλητισμού. Σε συνέχεια των όσων έργων ήδη γίνονται, σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή νέων κερκίδων στα γήπεδα Ν. Επιδαύρου, Ηλιοκάστρου και Πορτοχελίου. Ιωάννης Μαντζούνης Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Περ. Πελ/σου

Γ’ Εθνική: Πολυβόλο η Ένωση Ερμιονίδας διέλυσε με 7-0 την Θύελλα Πατρών

Ακόμα…σημειώνει γκολ η Ένωση Ερμιονίδας που διέλυσε 7-0 τη Θύελλα Πατρών για την 8η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η είδηση επίσης είναι πως ο Ποζατζίδης, κορυφαίος σκόρερ μέχρι σήμερα του ομίλου, σημείωσε μόλις ένα γκολ. Χατ τρικ όμως πέτυχε ο Καρούτης.   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Πανηλειακός-ΠΣ Σπάρτη 0-2 (14′ Σαμπατάκος, 44′ Παναγιωτίδης)  Ζάκυνθος-Πανγυθεατικός 0-1 (37′ Λούζι) […]