19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πτώμα στο Διαφάνι από το πρώτο επεισόδιο

Χαμός στο πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς φαινόμενο του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Ένα πτώμα θα αναστατώσει το Διαφάνι και αυτό δεν είναι άλλο -σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso- από το πτώμα του Λούβαρη. Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Ένας άνθρωπος που έχασε τη ζωή του από τους Σεβαστούς και τους Μεγαρίτες ζητά δικαιοσύνη από τον ουρανό.

Ο θάνατος του έντιμου εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού θα απασχολήσει τους τηλεθεατές και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Τι και αν έφυγε άδικα, στο όνομά του και στη θυσία του πολλοί θα αλλάξουν τις ζωές τους. Η Πηνελόπη, η οποία θα σπουδάσει Νομική στο Παρίσι, θα γυρίσει και θα ψάχνει τον φονιά του άντρα της. Η τιμωρία αργά ή γρήγορα, θα χτυπήσει την πόρτα και η θεία δίκη θα φανεί στις Άγριες Μέλισσες. Η κόρη του Δούκα Σεβαστού, λοιπόν, επιστρέφει στην Ελλάδα και αρχίζει την πρακτική της σε ένα δικηγορικό γραφείο.

Μια είδηση σκάει σαν βόμβα και ταράζει την ίδια και τους γύρω της. Το πτώμα του Λούβαρη εντοπίζεται. Αγρότες το βρίσκουν σε ένα χωράφι θαμμένο. Τότε είναι που η πρωταγωνίστρια στις Άγριες Μέλισσες ανοίγει ξανά τον φάκελο του Γραμματικού και του συναδέλφου του Ανδρεάδη.

Να θυμίσουμε ότι ο Λούβαρης είχε δει τον Δούκα στον χώρο όπου ο Θέμελης έχασε τη ζωή του, στο εργοστάσιο και είχε αποφασίσει να μιλήσει στον Γραμματικό, αφού ο δεύτερος θα τον φυγάδευσε αυτόν και την οικογένειά του σε ασφαλές μέρος. Κανείς, όμως, δεν έζησε εκείνο το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες.

Οι Σεβαστοί θα καταφέρουν να χρησιμοποιήσουν ένα πολύ καλό άλλοθι σχετικά με το πού βρίσκονταν το βράδυ για να μην καταλήξουν στα δικαστήρια και τη φυλακή. Η Πηνελόπη, μόλις αντιλαμβάνεται πως ο Μελέτης εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση, θα δώσει τέλος στα όποια συναισθήματα είχε για εκείνον.

Περισσότερα Άρθρα

Aν βρεθείς Αθήνα, μη χάσεις αυτή την έκθεση – Συμμετέχει η Νίνα Χασάπη

Ένα open art που δίνει τη δυνατότητα σε χαρισματικούς ανθρώπους να δείξουν τα έργα τους και την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να τα δει από κοντά. Η γκαλερί Art number 23 διοργανώνει ουσιαστικά μια γιορτή με επίκεντρο την τέχνη, αφού μπορεί κάποιος να δει από κοντά ενδιαφέροντα έργα συνοδεία μουσικής και ποτού, ενώ μέσα από wall projections προβάλλονται […]

Εθελοντής μπήκε σε αποστραγγιστικό κανάλι στη Μεσσήνη και έσωσε γαϊδουράκι που πνιγόταν

Μπορεί οι κακοποιήσεις να είναι καθημερινές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και οι εθελοντές να μην ξέρουν πλέον τι να πρωτοκάνουν, όμως υπάρχουν και καλά νέα που μας κάνουν να αισθανόμαστε αισιόδοξα. Και θέλουμε να τα αναδείξουμε. Φυσικά και αυτά τα όμορφα νέα έχουν να κάνουν με τους εθελοντές. Είπαμε, αν δεν ήταν οι εθελοντές […]