20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

47ο Φεστιβάλ  ΚΝΕ- Οδηγητή: «Να ζεις, να τολμάς, να προχωράς – Για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό»

Με αυτό το σύνθημα, το 47ο Φεστιβάλ  ΚΝΕ- Οδηγητή στέλνει μήνυμα ελπίδας και αντοχής για τις μάχες που έχει μπροστά της η νεολαία. «Μιλάει» σε κάθε νέο και νέα που προβληματίζεται για το «τι πρέπει να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα» και δίνει απάντηση ότι ναι, σήμερα μπορούμε να ζούμε καλύτερα. Στέλνει μήνυμα – οδηγό για τη δράση, για την αδιάκοπη πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες, για το πραγματικά νέο και καινοτόμο που βρίσκεται στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Στέλνει μήνυμα ότι υπάρχει η κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, με τις δυνατότητες και τα μέσα της παραγωγής στα χέρια του λαού και αξίζει να παλέψει τολμηρά και η νεολαία γι’ αυτή. Γιατί η ελπίδα βρίσκεται στη σύγκρουση, στον αγώνα, στην ταξική πάλη!

Με αυτό το σύνθημα, λοιπόν, θα ντυθεί το Ναύπλιο την Παρασκευή 03/ 09,στις 7:30μ.μ,  στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο Πάρκο Κολοκοτρώνη στέλνοντας δυνατά τα μηνύματα. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

  • Αφήγηση παραμυθιού με την συνοδεία μουσικής, από την ομάδα «Παραωρίτες»
  • Ομιλία από την Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του γραφείου του Κ.Σ. της ΚΝΕ
  • Συναυλία με νεανικό συγκρότημα
  • Λαϊκό γλέντι

Στον χώρο ακόμα θα υπάρχει βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», χώρος με δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, μαθητικό στέκι με πλούσια συζήτηση γύρω από το άνοιγμα των σχολείων και με χώρο δημιουργίας γκράφιτι και θεματικές εκθέσεις.

Καθόλη την διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνεται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ και κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Περισσότερα Άρθρα

Η Δήμητρα Δρούζα στην παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»

Μόνο ως τιμή μπόρεσα να εκλάβω την πρόσκληση του Δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου να συμμετάσχω στον συνδυασμό του και να προσφέρω τα μέγιστα προς το κοινό όφελος του Δήμου μας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην αργολική γη την οποία και θεωρώ από τις ομορφότερες και σίγουρα με μεγάλες εξελικτικές δυνατότητες. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθώ […]

ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα κ. Γκιόλα, Αφήστε τις επιφανειακές ενέργειες κ. Ανδριανέ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΚΑ Αφήστε τα κροκοδείλια δάκρυα κε Γκιόλα, Αφήστε τις επιφανειακές ενέργειες κε Ανδριανέ. Η υποβάθμιση του ΕΦΚΑ Άργους σε  αποκεντρωμένο τμήμα με μεταφορά υπηρεσιών και προσωπικού στο ΕΦΚΑ Ναυπλίου, που αναβαθμίζεται  σε Τοπική Διεύθυνση Αργολίδας, το μόνο που θα πετύχει θα είναι η ταλαιπωρία των πολιτών του Δήμου Άργους Μυκηνών. […]