19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: «Υπάρχει συνεργός που κυκλοφορεί ελεύθερος»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι που δέχθηκε τον Μάιο του 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καθώς η ίδια αποκάλυψε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA πως υπάρχει συνεργός, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Έχουμε ξεκινήσει με τους δικηγόρους μου την προετοιμασία για τη δίκη. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονται μεταξύ θυμού, στρες και φόβου, καθώς υπάρχει ένας συνεργός που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, διότι αρνείται να τον κατονομάσει και που δεν ξέρουμε για τι είναι ικανός», είπε η 34χρονη.

Και συνέχισε αναφερόμενη στη δίκη: «Οι επίμονες αναμνήσεις δυστυχώς επανέρχονται έντονα, ξέρω πως θα είναι μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδος για εμένα, αλλά το σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό για εμένα σημαίνει να καταδικαστεί η γυναίκα που κατέστρεψε τη ζωή μου και που προσπάθησε να με σκοτώσει».

Τρεις δικαστές και τέσσερις ένορκοι θα εξετάσουν και θα αποφανθούν επί του βαρύτατου κατηγορητηρίου της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, που βασίζεται κυρίως στη μεγάλη ποσότητα θεϊκού οξέος με την οποία η 35χρονη περιέλουσε την Ιωάννα.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι για το δικαστήριο, υπάρχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι ικανά να οδηγήσουν το δικαστήριο σε μία καταδικαστική απόφαση… Μάλιστα, υπάρχουν ειδικοί πραγματογνώμονες οι οποίοι θα καταθέσουν, που προκύπτει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη ποσότητα του καυστικού υγρού είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι απλά να της κάνει κάποια βλάβη στην υγεία της», λέει ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος Ιωάννας.

«Υπάρχει συνεργός κι αυτό προκύπτει από το πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό η κατηγορούμενη», αναφέρει. «Προφανώς ο άνθρωπος που την προμήθευσε, είναι πολύ εύκολο, από την στίμη που δεν είναι επαγγελματίας, να τη ρωτούσε για ποιον λόγο το θέλει. Οι πιθανότητες που υπάρχουν είναι ότι ο συνεργός γνώριζε τον λόγο που θα χρησιμοποιούνταν το βιτριόλι».

Όπως είπε ο συνήγορος της Ιωάννας, η κατηγορούμενη «είχε σίγουρα και βοήθεια για τις παρακολουθήσεις», με την υπόθεση να ερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.

«Η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στα ίχνη του ανθρώπου που την προμήθευσε με τον καυστικό υγρό», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Περισσότερα Άρθρα

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Τρίτη 22/8, σε χωριά του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας ενημερώνει ότι θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης των κάτωθι περιοχών λόγω εργασιών κατασκευών στο δίκτυο διανομής Μέσης Τάσης: ΤΡΙΤΗ 22/8/2023: 09.15 έως 12.15 σε ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙ, ΜΑΛΑΝΔΡΕΝΙ, ΣΤΕΡΝΑ, ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ, ΛΥΡΚΕΙΑ, ΝΕΟΧΩΡΙ, ΣΚΟΤΕΙΝΗ, ΑΛΕΑ, ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ, ΔΟΥΚΑ ΒΡΥΣΗ, ΕΞΟΧΗ, ΦΡΟΥΣΟΥΝΑ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΤΗ 22/8/2023: 09.15 έως 09.30 και 12.15 έως 12.30 σε ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΣΤΑΘΕΪΚΑ, ΠΑΝΟΡΑΜΑ Σας […]

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αργολίδας από 27 έως και 29/9

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για το διάστημα από 27 έως και 29 Σεπτεμβρίου σε περιοχές της Αργολίδας όπως, στη Νέα Κίο, στη Λέρνα, στο Άργος, στο Λυγουριό αλλά και στον Γαλατά Τροιζηνίας :  Σύμφωνα με το πρόγραμμα: 27/9/2021 8:00πμ 27/9/2021 4:00μμ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ ΝΕΑ ΚΙΟΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ARGOPLAST  Υ/Σ 21 ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑ Κατασκευές 28/9/2021 8:00πμ […]