20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Στρατώνες Καποδίστρια, σήμερα: «LOVE. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ»

ΚΕΔΑΜ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ 2021
ΣΥΝΑΥΛΙΑ «LOVE. Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ»
Τραγουδά ο Δώρος Δημοσθένους. Στο πιάνο ο Νεοκλής Νεοφυτίδης.
Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021
Στρατώνες Καποδίστρια, Άργος
ώρα 9.00 μμ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 7 ΕΥΡΩ
Ένα ρεπερτόριο που διατρέχει τις εποχές, τα είδη, τους ρυθμούς, τους τόπους περνώντας από τον Γιαννίδη και τον Μουζάκη στον Χατζιδάκι, από τον Καλδάρα, τον Πλέσσα και τον Σπανό στον Κραουνάκη, στον Λάγιο και τον Καλαντζόπουλο, από τον Πρίσλεϊ στον Πιοβάνι και από τον Κοέν στον Κοστέλλο. Κι ακόμα στην ποίηση: Λόρκα, Σαπφώ, Οδυσσέας Ελύτης, Ναπολέων Λαπαθιώτης. Σε συνθέτες παλαιότερους και νεότερους: Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Σπανός, Δημήτρης Λάγιος, Δημήτρης Μαραμής, Χρήστος Θεοδώρου.
Ατμόσφαιρα, αισθησιασμός και πολλή μουσική είναι τα υπόλοιπα συστατικά αυτής της κάπως… αφροδισιακής βραδιάς, κατάλληλη για όσους ψάχνουν το έτερον ήμισυ της νότας τους, αλλά απολύτως κατάλληλη και για singles. Και όπως έλεγε ο Αλμπέρ Καμύ, «πρέπει να έχει κανείς έναν έρωτα, ένα μεγάλο έρωτα, για να του εξασφαλίζει άλλοθι στις αδικαιολόγητες απελπισίες που τον κυριεύουν».
Ενορχηστρώσεις: Νεοκλής Νεοφυτίδης. Συνοδεύουν οι μουσικοί: Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί και Βασίλης Δρογκάρης στο ακορντεόν.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

«Ο Δήμος Άργους Μυκηνών τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» Δύο αιώνες συμπληρώνονται αυτή τη χρονιά από την μεγάλη στιγμή της ιστορίας μας, την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Πριν από 200 χρόνια, οι πρόγονοι μας ξεσηκώθηκαν εναντίον του Τούρκου κατακτητή που μας υποδούλωσε για 400 ολόκληρα χρόνια και μετά από πολυετή, […]

ΕΙΣΗΓΗΣΗ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με Θέμα: «Προβλήματα άρδευσης στον Αργολικό κάμπο»

Μετά από ένα ήπιο χειμώνα (ελάχιστες χιονοπτώσεις και βροχές) οι αγρότες στον Αργολικό κάμπο άρχισαν τα πρώτα ποτίσματα, με τα νερά του Ανάβαλου. Από τις πρώτες ιδιωτικές μετρήσεις που έγιναν, φαίνεται ότι η αγωγιμότητα (αλατότητα) του νερού του Ανάβαλου, βρίσκεται πάνω από 3ppm. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αγρότες ποτίζουν με υφάλμυρο νερό, γεγονός που […]