19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πολύ σημαντικό έργο υποδομής το δίκτυο αποχέτευσης του Αγίου Αδριανού

Ξεκίνησε το έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στη Τοπική Κοινότητα του Αγίου Αδριανού συνολικού προϋπολογισμού 2.100.000,00 €. Πρόκειται για μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με το Δήμο Ναυπλιέων και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου.

Είναι ένα έργο μεγάλης σημασίας για το Δήμο Ναυπλιέων με έντονο περιβαλλοντικό αποτύπωμα αφού με την ολοκλήρωσή του θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο δίκτυο αποχέτευσης, που θα εξυπηρετεί πλήρως τους κατοίκους του Αγίου Αδριανού.

Η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδιασμού και προγραμματισμού υλοποιεί σημαντικά έργα υποδομής, τα οποία αναμορφώνουν και αναβαθμίζουν το Δήμο Ναυπλιέων προσφέροντας ταυτόχρονα αναπτυξιακές προοπτικές και περιβαλλοντικά οφέλη στην τοπική κοινωνία με επίκεντρο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα συναντηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι.

Τρίπολη: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο Λεύκτρου-Σπάρτης

Αποκαταστάθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο Λεύκτρου-Σπάρτης, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και κλάδου Λεύκτρου-Σπάρτης. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί χθες το βράδυ, για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της φωτιάς στην περιοχή Ρούτσι, του Δήμου Μεγαλόπολης, της Αρκαδίας, η οποία πλέον έχει οριοθετηθεί.