17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βορειοανατολικά και ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη, αναμένονται σήμερα Τρίτη 31 Αυγούστου 2021. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στη Θράκη, στη Μακεδονία, στην Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά και στην Κρήτη όπου και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχοπτώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στο Αιγαίο θα είναι ελαφρά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 17 έως 32, στη Θεσσαλία από 20 έως 34, στην Ήπειρο από 11 έως 31, στην Ανατολική Στερεά από 20 έως 33, στη Δυτική Στερεά από 15 έως 31, στην Πελοπόννησο από 16 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 30, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 21 έως 29, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 21 έως 34, στις Κυκλάδες από 20 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 24 έως 30 και στην Κρήτη από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά του νομού και υπάρχει πιθανότατα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και μετά, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Τοπικές χαλαζοπτώσεις. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως […]

Πανελλαδικές 2021: Δείτε με ένα κλικ τις βαθμολογίες σας

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς πριν από λίγο αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας. Οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν στα λύκεια περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία. Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν […]