15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη Ανδριανού στο Δασαρχείο Αργολίδας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε το Δασαρχείο Αργολίδας στο Ναύπλιο και συζήτησε με τα στελέχη του για τα ζητήματα που αφορούν τη δράση του.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζήτησα με τα στελέχη του Δασαρχείου Αργολίδας κκ. Βαρδάκα και Κουτσουρόπουλο εδώ στο Ναύπλιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί πολίτες από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Όπως πρόσφατα δήλωσε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε μισή δουλειά, καθώς κληροδότησε δασικούς χάρτες με 175.000 ενστάσεις και μια σειρά από προβλήματα. Η βούληση για την επίλυσή τους είναι δεδομένη, όπως επίσης ιδιαίτερη σημασία έχει η δέσμευση για την υπαγωγή των Δασαρχείων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, υπό τον αρμόδιο Υφυπουργό και τη Γενική Διεύθυνση Δασών, έναντι των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων όπου ανήκουν σήμερα.

Τα Δασαρχεία έχουν κομβικό ρόλο στη μάχη για την προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας. Οφείλουμε γι’ αυτό να διασφαλίσουμε τις θεσμικές και υλικές προϋποθέσεις ώστε να επιτελούν απερίσπαστα το πολύτιμο έργο τους».

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Τα νέα σημερινά κρούσματα

Μόλις 397 νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Αττική από τα -συνολικά- 835 που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Τρίτης (15.06.2021). Οι περιοχές με διψήφιο αριθμό κρουσμάτων είναι οι εξής: Αιτωλοακαρνανία 10, Αχαΐα 21, Βοιωτία 17, Εύβοια 18, Ηράκλειο 13, Θεσσαλονίκη 68, Κοζάνη 28, Κως 15, Λάρισα 30, Πιερία 10. Στην Αργολίδα εντοπίσθηκαν έξι νέα […]

Λευκή Νύχτα τον Αύγουστο στο Ναύπλιο

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης δράσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» από τον Εμπορικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου, το Σάββατο 28.08.2021 στην πόλη του Ναυπλίου από ώρα 20:00 έως 2:00.