18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έκθεση Ζωγραφικής της Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου στο Άργος

Με την τριήμερη Έκθεση Ζωγραφικής της Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, συνεχίζει τις εκδηλώσεις του το Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2021.

Η έκθεση ζωγραφικής ξεκίνησε εχθές, στον αύλειο χώρο των Στρατώνων του Καποδίστρια στο Άργος, στο πλαίσιο της μουσικής βραδιάς ¨Φεγγάρι μάγια μου ‘κάνες¨.

Σήμερα, Δευτέρα 30 και αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου, η υπαίθρια Έκθεση ζωγραφικής θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγίου Πέτρου μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο.

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο γνωστός λαουτιέρης Αποστόλης Φραγκιαδάκης

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης, ο γνωστός λαουτιέρης από τις Γωνιές Μαλεβιζίου Ηρακλείου, στην Κρήτη. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο Αποστόλης Φραγκιαδάκης άφησε την τελευταία του πνοή το […]

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας / «Κωνσταντίνος Παρθένης: Ο νεωτεριστής ζωγράφος»

Το Παράρτημα Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας συνεχίζουν τον κύκλο διαλέξεων ομιλιών στο πλαίσιο γνωριμίας με σπουδαίους ζωγράφους της νεοελληνικής τέχνης. Οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν μια σφαιρική εικόνα της εξέλιξης της ελληνικής ζωγραφικής, από τα τέλη του 19ου αιώνα έως το πέρας του Μεσοπολέμου, κατανοώντας τις αλλαγές της τεχνοτροπίας […]