20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κόρινθος: Εθισμένος στον τζόγο δηλώνει ο αστυνομικός που κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων από κρατούμενο

«Είμαι εθισμένος στον τζόγο, γι’ αυτό πήρα τα χρήματα από την τσάντα των δυο αλλοδαπών κρατουμένων». Αυτό φέρεται να υποστήριξε ο αστυνομικός που συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» της ελληνικής αστυνομίας καθώς πιάστηκε στα «πράσα» να ψαχουλεύει τις αποσκευές τους.

Τον 40χρονο αστυνομικό που υπηρετεί στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Κόρινθο αντιλήφθηκε χθες, Παρασκευή, βράδυ μια αστυνομικός και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, περίπου 600 ευρώ είχαν κάνει «φτερά».

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου κατηγορούμενος για υπεξαίρεση και παράβαση καθήκοντος, ενώ από το Αρχηγείο της Αστυνομίας θα διενεργηθεί και Ένορκη Διοικητική εξέταση.

Περισσότερα Άρθρα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Τριάντα ένα συνολικά παραγωγές, 18 ξένες ομάδες από τις οποίες οι 14 έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες, εξακτίνωση των παραστάσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ισχυρές νέες συνεργασίες και ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες, αλλά και για τους κατοίκους της Καλαμάτας, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που […]

Σοκ στη Μάνη: Σκότωσε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στην ανήλικη κόρη τους

Ένα τραγικό έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Πύργο Διρού στη Μάνη, όταν ένας 44χρονος, πυροβόλησε με καραμπίνα την επίσης 44χρονη σύζυγό του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. Μία 16χρονη κόρη, η οποία ήταν μπροστά στο έγκλημα και ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία και […]