22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α.»

Στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσύστατου Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α.» συμμετέχει και το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ύστερα από πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα.

Η συμμετοχή αυτή αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας εξωστρέφειας και ενίσχυσης του ρόλου του Επιμελητηρίου ως «συμβούλου της πολιτείας», που επιτελείται από την διοίκηση Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το Επιμελητήριο εκπροσωπείται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΜΟΡΙΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α.» από τον πρόεδρό του, κ. Παναγιώτη Κρητικό.

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο 14χρονος πέρναγε με το ποδήλατο και έβαζε φωτιές γιατί «του άρεσε ο καπνός»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στην τοπική κοινωνία του Θεολόγου Μαλεσίνας η είδηση ότι ένας 14χρονος φέρεται να είναι ο υπεύθυνος για τις αλλεπάλληλες φωτιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Λοκρών, Αθανάσιο Ζεκεντέ, ο οποίος ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι στο κάδρο των υπόπτων υπήρχαν τουλάχιστον τρία […]