19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Νικολέττα Χιώνη στη δεύτερη θέση του κόσμου στο άλμα επί κοντώ

Μια μεγάλη επιτυχία για τον Πατρινό στίβο αποτελεί η διάκριση της Νικολέττας Χιώνη η οποία έκανε σπουδαία εμφάνιση και κατέκτησε την δεύτερη θέση στο άλμα επι κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωφών που διεξάγεται στο Λούμπλιν της Πολωνίας.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες για τον Ελληνικό αθλητισμό κωφών και αξίζουν μπράβο στην Νικολέτα Χιώνη αλλά και στον προπονητή της Παναγιώτη Μαυρουδάκη.

Η Πατρινή αθλήτρια παίρνει τον δρόμο της επιστροφής έχοντας στις αποσκευές της το ασημένιο μετάλλιο και βάζει πλώρη για τους Ολυμπιακούς αγώνες Κωφών το 2022 στη Βραζιλία!

Με επίδοση στα 3.30 μέτρα η Νικολέττα Χιώνη ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο σε αυτήν την Παγκόσμια Διοργάνωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω καιρικών συνθηκών η αθλήτρια μας περίμενε υπομονετικά δυο μέρες, αφού το αγώνισμα όλο και αναβαλλόταν.

Παρόλα αυτά με τον Πρόεδρο της ΕΟΑΚ στο πλάι της, παρέμεινε στο Λούμπλιν, όπου σε εξαιρετική ψυχολογία κατάφερε να έρθει δεύτερη στον κόσμο.

ΠΗΓΗ 

Περισσότερα Άρθρα

ΚΙΝΑΛ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αργολίδα: 20% αύξηση στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ σε σχέση με το 2017

Όπως και σε όλη την Ελλάδα που έφτασαν περίπου τις 280.000 οι ψηφοφόροι για την εκλογή Προέδρου του ΚΙΝΑΛ έτσι και στην Αργολίδα είχε αύξηση. Ψήφισαν 3377 ψηφοφόροι και ήταν 20% περισσότεροι από τις εκλογές του 2017.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα για 7 περιφέρειες της χώρας

Αρκετά υψηλός είναι ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς για σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 σε επτά περιφέρειες της χώρας. Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές: Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβανομένης […]