20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νέα παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός σε συνέχεια της πρόσφατης σχετικής Ερώτησής του, κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη με θέμα επιστολή του Επιμελητηρίου Αργολίδας, ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας και διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Αργολίδας με τα οποία έγγραφα οι ως άνω φορείς τονίζουν ομοίως την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια τόσο της Ερώτησης που κατέθεσα με θέμα την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος, αλλά και σειράς προηγούμενων σχετικών μου παρεμβάσεων, διά της παρούσης επισυνάπτω επιστολή του Επιμελητηρίου Αργολίδας, ανακοίνωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας και διαμαρτυρία του Εμπορικού Συλλόγου Αργολίδας με τα οποία έγγραφα οι ως άνω φορείς τονίζουν ομοίως την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ στο Άργος».

Περισσότερα Άρθρα

Μουσικά σχήματα του Leighton Park School, στην πλατεία Συντάγματος Ναυπλίου

  Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το ίδρυμα “George best Costacos” παρουσιάζουν τα μουσικά σχήματα του Leighton Park School, υπό την Διεύθυνση ROSEMARY SCALES, την Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος. Το Leighton Park School είναι ένας κορυφαίος εταίρος μουσικής εκπαίδευσης της Yamaha, το μοναδικό σχολείο στην Ευρώπη που κατέχει […]

“Συνάντηση της ΟΝΝΕΔ με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα- Κατάθεση πρότασης για τη δημιουργία τηλεφωνικής γραμμής για την αρωγή ανθρώπων που δεν νιώθουν ασφάλεια περπατώντας στο δρόμο”

Την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας Μαρία Συρεγγέλα επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων Κατερίνα Καραβιώτη, τη Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου & Ενημέρωσης Κωνσταντίνα Κόλλια και την αναπληρώτρια Διευθύντρια […]