15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μεσαρά: Ομολόγησε την εκτέλεση του 39χρονου ο Ρουμάνος εργάτης του

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της στυγερής εκτέλεσης του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πριν λίγο ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της εκτέλεσης ο Ρουμάνος που το θύμα απασχολούσε στα πρόβατά του και ο οποίος διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, ο Ρουμάνος φέρεται να επικαλέστηκε ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια.

Να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος είχε ισχυριστεί ότι δέχτηκε κι αυτός πυρά από τον δολοφόνο του αφεντικού του, επιχείρησε δηλαδή να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, παρουσιάζοντας και τον εαυτό του ως θύμα.

Τα λεγόμενα του δεν φαίνεται να έπεισαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, που τον έθεσαν υπό στενό κλοιό από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: cretalive.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ακραία προλητικότητα του Ερντογάν για την Μικρασιατική Καταστροφή – Τι απαντά η Αθήνα

Με λόγια υποτιμητικά για τους Έλληνες αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην περίοδο της Μικρασιατικής Καταστροφής. Συγκεκριμένα κατά την ομιλία του για την 100ή επέτειο στην Κιουτάχεια, χαρακτήρισε τους Έλληνες «άπιστους» και «ποταπούς» ακόμη και σήμερα. Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι οι Έλληνες ήταν το πιόνι άλλων εχθρικών δυνάμεων της εποχής, αλλά με την πίστη […]

Αύριο, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ξεκινά το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Αρκαδίας, στην Πλατεία Άρεως

ΕΠΙμελώς…γευστικό! Το «Tripolis Street Food Festival» είναι γεγονός. Η Τρίπολη γίνεται σημείο αναφοράς και όλοι οι foodies θα ξαναβρεθούν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Αρκαδίας για να δοκιμάσουν αμέτρητες και εξαιρετικές επιλογές “φαγητού του δρόμου” υπό τους ήχους δυνατής μουσικής. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης και την υποστήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, […]