17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διομήδης Άργους: Ξένη ενίσχυση…

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Διομήδη τον 27χρονο Stefan Drogrishki από τη Β. Μακεδονία (Αριστερό Ιντερ, 193cm ύψος, 89 Kg βάρος).

Έρχεται από την Εurofarm Pelister, με την οποία αγωνίστηκε και στο EHF Cup, ενώ πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις έχει και από τους αγώνες στο Champions League με την RK Metalurg.

Οι Λύκοι δυναμώνουν ακόμα περισσότερο και προετοιμάζονται εντατικά για να είναι πανέτοιμοι στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων!

 

Περισσότερα Άρθρα

Προσπάθησαν όσο μπορούσαν οι Δαναοί ‘Αργους

Για ένα δεκάλεπτο τουλάχιστον πάλεψαν τα κορίτσια των Δαναών Άργους απέναντι στον Αθηναϊκό που επικράτησε εύκολα 70-42 και είναι πρώτος και αήττητος στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών μπάσκετ.   Τα δεκάλεπτα: 13-19, 19-43, 33-61, 42-70 Δαναοί Άργους (Σκορδής): Μπενέκη 10 (1), Ζαροκωστα 2, Γιαννακόπουλου, Αλμπέρτου, Μπαρτούτση 3, Αρβανίτη 10, Σουλτάνη, Καπετάνιου, Χατζηκωνσταντίνου, Παπαμάρκου […]

Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Oικολόγων: Ανάβαση στον εντυπωσιακό βράχο του Γουλά

Tο πρωί της  Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2022 μια ομάδα 30 Ορειβατών του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Oικολόγων  (ΣΑΟΟ)  ξεκίνησαν από την Τρίπολη για την γειτονική Νεστάνη, με σκοπό την ανάβαση στον εντυπωσιακό βράχο του Γουλά, που δεσπόζει πάνω  από το χωριό. Από τον ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου φτάσαμε με τα αυτοκίνητα, ανηφορίσαμε προς τη βυζαντινή  […]