18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 23 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Οι συνήθειες του συντρόφου σας έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Αυτό είναι και κάτι που τώρα θα πρέπει να σας βάλει και σε πιο βαθιές σκέψεις συναισθηματικές!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οργανωθείτε καλύτερα, καθώς όλες οι επόμενες ημέρες θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Από το τέλος του μήνα θα έχετε και κάποια καλή επαγγελματική αλλαγή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Κάθε μέρα συζητάτε με τον άνθρωπό σας τα ίδια προβλήματα, αλλά ακόμη κανείς από τους δυο σας δεν έχει κάνει κάποια σχετική κίνηση. Ισως να χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαριστούν οι καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Στο τέλος του μήνα θα σας ψάξουν άτομα που έχετε καιρό να ακούσετε. Ισως και μέσα σε αυτούς να είναι και ο πρώην σας, που ξέρετε ότι δεν χάνει ευκαιρία για να σας προσεγγίσει ξανά. 

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μην είστε και τόσοι ανοιχτοί σε αυτά που σας προτείνουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Σίγουρα έχετε κάνει αρκετά λάθη στο παρελθόν και τώρα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι ρομαντικές προτάσεις που σας έχουν γίνει σας αφήνουν τελικά παγερά αδιάφορους. Ούτως ή άλλως, έχετε τόσα άλλα να κάνετε, που αυτό δεν σας ενδιαφέρει καθόλου επί του παρόντος. 

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Οι γνωστοί σας, αυτές τις ώρες-ημέρες, θα σας φέρουν μαντάτα από κάποιο άτομο που ξέρετε ότι ακόμη τρέφει συναισθήματα για εσάς. Σίγουρα μη χαλάσετε την ηρεμία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε σε μια ετοιμότητα και εγρήγορση, καθώς έχετε και πάλι ακούσει ότι κάποιος από τα παλιά είναι και πάλι ερωτικά ελεύθερος και θέλει να μιλήσετε εκ νέου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κάποια οικονομικά θέματα το επόμενο διήμερο θα βρουν τη μόνιμή τους λύση. Φροντίστε αυτήν τη φορά να μην κάνετε τα λάθη του παρελθόντος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Οσα και να σας λέει ο σύντροφός σας, εσείς ακόμη έχετε τις αμφιβολίες σας. Ισως και τελικά να περιμένετε να δείτε τις πράξεις πριν να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Είστε ανάμεσα σε πολλά ζητήματα και ο χρόνος που εν τέλει αφιερώνετε στο σύντροφο σας είναι λίγος. Αυτό είναι και πιθανό να φέρει κάποια παράπονα δικαιολογημένα. 

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με τον ήλιο μέσα στην Παρθένο σίγουρα θα έχετε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία. Από το τέλος του τρέχοντος μηνός θα λάβετε πίσω και κάποια δανεικά χρήματα. 

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Η αυστηρή σας διάθεση είναι γύρω από το να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις με φίλους και συνεργάτες. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προσπεράσετε τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Δεν είναι όλοι σαν εσάς, και σίγουρα δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς! Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θα βγείτε κερδισμένοι από συνηθισμένες ασχολίες, παρά από εκείνες που ξεχωρίζουν και είναι ανώτερου τύπου. Εύνοια δίνεται σε όσους ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά. ΤΑΥΡΟΣ: Κακή εκτίμηση της εύνοιας της τύχης μπορεί να σας κοστίσει οικονομικά. Επίσης, μην αφήνετε την οικογένεια να παρεμβαίνει στις σχέσεις σας και μην εξαρτάσθε συναισθηματικά από τον σύντροφό σας. ΔΙΔΥΜΟΙ: […]