19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Νίκος Χαρδαλιάς – Η πρώτη ανάρτησή του

Επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντά του, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ευχαριστώντας όσους έστειλαν τις ευχές τους.

“Πίσω στις πολεμίστρες μας! Σας ευχαριστώ όλους για όλα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η αγάπη σας, η δύναμη μου. Συνεχίζουμε… #civilprotection #semperparati ” έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Τι έγραψε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Χαρδαλιάς

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρδαλιάς, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Αμέσως εισήχθη στη χειρουργική μονάδα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου και παρέμεινε για δύο 24ωρα.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Ανακάλεσε ο Δημήτρης Καμιζής τη μήνυση κατά της Περιφέρειας για τα απορρίμματα στην Ερμιονίδα

«Μετά την ανάληψη των ευθυνών της Περιφέρειας Πελοποννήσου εκ μέρους του Περιφερειάρχη κου Παναγιώτη Νίκα και την ανάκληση της πρόσφατης απόφασής του να σταματήσει η λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης (πράσινο σημείο), με όσα εξ αυτής οδυνηρά αποτελέσματα είχε για τον τόπο μας η διαχείριση των απορριμάτων, προτίθεμαι να ανακαλέσω κι εγώ τη μήνυση την οποία […]