21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας και τοποθέτηση νέων παγκακίων στην Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου

Σήμερα Παρασκευή 20 Αυγούστου, συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων βρέθηκαν στην Τοπική Κοινότητα του Δρεπάνου.

Σε πρώτη φάση  οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν το σχολαστικό πλύσιμο των δρόμων, της πλατείας και όλων των κεντρικών σημείων της Κοινότητας με το ειδικό πλυστικό μηχάνημα που διαθέτει ο Δήμος μας.

Παράλληλα ακολούθησε καθαρισμός από ογκώδη αστικά απορρίμματα, μπάζα, κλαδιά και ξερά χόρτα. Για την περισυλλογή και την απομάκρυνσή τους επιστρατεύτηκαν τα διαθέσιμα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου έχοντας μαζί τους και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια σε διάφορα σημεία της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου προκειμένου οι δημόσιοι χώροι της Κοινότητας να γίνουν ακόμα πιο λειτουργικοί και όμορφοι. Τα νέα παγκάκια έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και είναι πολύ πιο ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.  Χρέος όλων μας είναι να προσέχουμε και να προστατεύουμε τον δημοτικό εξοπλισμό.

Ο Δήμος Ναυπλιέων κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για την ουσιαστική βελτίωση του επιπέδου καθημερινότητας των συμπολιτών μας μέσα από την προστασία της δημόσιας υγείας, τις εργασίες εξωραϊσμού του δημοτικού μας εξοπλισμού και την αισθητική αναβάθμιση του δήμου μας.

Περισσότερα Άρθρα

Έναρξη των εργασιών διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του ιερού ναού της Παναγίας στην Αγία Τριάδα της Μιδέας (pics)

Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι στην ευχάριστη θέση μετά από πολλές προσπάθειες και επαφές και για το συγκεκριμένο θέμα – όπως και για όλα τα άλλα- να παρακολουθεί σήμερα την έναρξη των εργασιών διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του ιερού ναού της Παναγίας στην Αγία Τριάδα της Μιδέας. Ένα έργο του υπουργείου πολιτισμού και της εφορίας αρχαιοτήτων […]

Σύλλογοι Δημοτικών Σχολείων Άργους: 15η Εθελοντική Αιμοδοσία

15η Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Άργους. Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους Μαθήματα ζωής!