18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σε εξέλιξη η διανομή ζωοτροφών στις πυρόπληκτες περιοχές της Π.Ε. Αρκαδίας

Πραγματοποιήθηκε στις 18 Αυγούστου, η διανομή από την Π.Ε. Αρκαδίας ζωοτροφών για την ενίσχυση των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Δήμου Γορτυνίας.

Για τις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Μεγαλόπολης, η διανομή  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Οι ζωοτροφές που διανεμήθηκαν αφορούν  μείγματα  ζωοτροφών, τα οποία δόθηκαν με πρωτοβουλία της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινής Αραμπατζή, κατόπιν χορηγιών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας  Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκων Τζινιέρης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην διανομή,  τόνισαν ότι όλοι οι κτηνοτρόφοι, σύμφωνα με την καταγραφή τους από τις υπηρεσίες μας, θα λάβουν την ποσότητα που τους αντιστοιχεί – με βάση τον αριθμό των ζώων τους – για κάλυψη των άμεσων αναγκών τους.

                                                                        Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 

                                                                                 Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

                                                                     ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Ο Ευκλείδης ως σφάγιο

Σας εξομολογούμαι ότι εγώ βρήκα τη συνέντευξη του Ευκλείδη στην «Καθημερινή» πολύ συμπαθητική. Μου έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που κάθισε χαλαρός απέναντι σε μια δημοσιογράφο που εμπιστευόταν, είπε πεντέξι πράγματα που σκεφτόταν δίχως να τα πολυ-διυλίσει και στη συνέχεια έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι του. Πυρ ομαδόν ένθεν κακείθεν, τα ‘φτυσε ο αυτοπεποιθησιούχος. Πήραν οι […]

Νίκας: Έρχονται και παρέρχονται οι άνθρωποι στις θέσεις, τα έργα μένουν!

Οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται στις θέσεις εξουσίας, το πλέον σημαντικό -όταν βρίσκονται στις θέσεις αυτές- είναι να αφήνουν έργο που βοηθά και συνδράμει στην ανάπτυξη του τόπου και στην ευημερία των ανθρώπων του. Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, παραδίδοντας το πρωί σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, δύο αρδευτικά έργα που υλοποίησε […]