22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Καλιφόρνια: Τριμελής οικογένεια πέθανε σε πεζοπορία – Κανένα ίχνος δολοφονίας

Μια τριμελής οικογένεια από την κομητεία Mariposa της Καλιφόρνια βρέθηκε νεκρή, μαζί με τον σκύλο τους – Είναι ακόμα ασαφές τι τους συνέβη.

Η τελευταία ανάρτηση των γονιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν νωρίς το πρωί της Κυριακής. Συγκεκριμένα – σύμφωνα με την ιστοσελίδα Perez Hilton – δημοσίευσαν μια φωτογραφία του σακιδίου με το οποίο συνήθιζαν να κουβαλάνε το κοριτσάκι τους όταν πήγαιναν για πεζοπορία.

Ο σερίφης της κομητείας Mariposa ξεκίνησε μια επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσης σε τοπικές περιοχές πεζοπορίας και γρήγορα εντόπισε το όχημά τους στην πύλη του Εθνικού Δάσους της Σιέρα.

Δυστυχώς, η έρευνα τελείωσε, γύρω στις 10 το πρωί της Τρίτης, όταν όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και ο σκύλος τους βρέθηκαν νεκροί, σε ένα μονοπάτι κοντά στην περιοχή του Devil’s Gulch.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι τους σκότωσε. Δεν υπήρχε ίχνος τραύματος ή επίθεσης από ζώα, δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Την Τουριστική Σχολή Άργους επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Τουρισμού Μ. Κόνσολας

Την Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας πρώτη στάση σειράς επαφών που έχει σήμερα κατά την επίσκεψη του στην Αργολίδα. Ο κ Κόνσολας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, ξεναγήθηκε από τον Δ/ντή του ΙΕΚ Κωνσταντίνο Καχριμάνη στις εγκαταστάσεις της σχολής με τις αίθουσες θεωρητικών […]

Διήμερες δράσεις στην Κόρινθο με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Συμβουλευτικής – Υποστήριξης Γυναικών, Θυμάτων Βίας, του Δήμου Κορινθίων, πραγματοποιούν δράσεις, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Τα δρώμενα θα γίνουν την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022, στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, στην Κόρινθο. Οι δράσεις θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί. Το Σάββατο, 26 του μήνα, στις 6 […]