12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εφιάλτης για γυναίκα στην Πάτρα: Την κρατούσε αιχμάλωτη, τη χτυπούσε και την εξωθούσε στην πορνεία

Συνελήφθη άνδρας για εμπορία ανθρώπων, παράνομη κατακράτηση και απόπειρα βιασμού γυναίκας στην Πάτρα. Ο άνδρας κατακρατούσε για πέντε μήνες μια γυναίκα στην οικία του, με τη χρήση βίας και απειλών κατά της ζωής της.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο δράστης με χρήση βίας και απειλών για την ζωή της παθούσας, την εκβίαζε, με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση της. Μάλιστα, πριν από μια εβδομάδα αποπειράθηκε να την βιάσει, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, αναφέρει το thebest.gr .

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, συντρόφου του, ο συλληφθείς την κατακρατούσε παράνομα, σε οικία του στην Πάτρα, όπου από τον Μάρτιο του 2021, την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα στο σώμα της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο συλληφθείς με χρήση βίας και απειλών για την ζωή της παθούσας, την εκβίαζε, με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση της.

Επιπλέον, πριν από μια εβδομάδα ο συλληφθείς αποπειράθηκε να την βιάσει, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (1.8.2020) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 37χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (1.8.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς […]

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Η αλήθεια για την συνεργασία με την εταιρεία EUROLOGIC – Β. Λαμπρακάκη

Τις τελευταίες μέρες προέκυψε θέμα πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων της εταιρείας “EUROLOGIC OIKONOMOTEXNIKH ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΤΑ – ΝΠΔΔ – ΝΠΙΔ Ι.Κ.Ε. ”. Η εν λόγω εταιρεία υπήρξε προ διετίας εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Ερμιονίδας, παρέχοντάς του ορισμένες υπηρεσίες οικονομοτεχνικής και λογιστικής υποστήριξης για τα έτη 2020 και 2021, μέσω τεσσάρων συνολικά συμβάσεων παροχής υπηρεσιών. Συγκεκριμένα στις 30/12/2019 […]