20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ: Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας αιμοπεταλιοδοτών!

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» δημιουργήθηκε από μια παρέα ανθρώπων που είτε από προσωπικές εμπειρίες είτε από εμπειρίες άλλων ανθρώπων έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό και αναγκαίο είναι το αίμα. Στα πρώτα κιόλας βήματα του συλλόγου διαπιστώσαμε την δυσκολία ανεύρεσης εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών και η δυσκολία ήταν ότι ένας εθελοντής έπρεπε να φύγει από την πόλη του να πάει σε μία άλλη πόλη για να μπορέσει να δώσει τα πολύτιμα αιμοπετάλια.

Βλέποντας λοιπόν την δυσκολία αυτή δημιουργήσαμε μία ομάδα, ένα δίκτυο αιμοπεταλιοδοτών. Η ομάδα αυτή αποτελείται από εθελοντές που δεν τους προβλημάτισε ούτε μία στιγμή το αν θα μετακινηθούν σε άλλη πόλη είτε αυτό ήταν στην Αθήνα, είτε ήταν στην Πάτρα. Επίσης δεν τους προβλημάτισε αν θα χρειαστεί να μετακινηθούν και παραπάνω από μία φορά για τον ίδιο λόγο. Το μόνο που τους απασχολούσε ήταν να ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Γι’ αυτό και εμείς νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε όλους και κάθε έναν ξεχωριστά με όλη μας την δύναμη.

Στόχος μας είναι η παρέα μας να κάνει περισσότερους ανθρώπους να χαμογελούν αυξάνοντας την ομάδα των αιμοπεταλιοδοτών, ελάτε στην παρέα μας και βοηθήστε να αυξήσουμε τα χαμόγελα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6977404751 (κος Δημήτρης Σελλής) για να σας λύσουμε κάθε απορία ή προβληματισμό σας.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: https://desmoiaimatos.gr/aimopetalia

Γίνε κι εσύ μέλος της παρέας μας!

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Εξαιρετικοί οι ρυθμοί κατασκευής της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη

Την μονάδα που κατασκευάζεται στην Παλαιόχουνη από την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ΑΒΕΤΕ, στο πλαίσιο της ΣΔΙΤ για την κεντρική διαχείριση απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου. Ο περιφερειάρχης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες -όπως τόνισε- “προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς”, σημειώνοντας ότι το κεντρικό κύτταρο […]

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα;

Οι ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πελοποννήσου για τις διαγραφές των 5 Περιφερειακών Συμβούλων

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟ.Δ.Ε ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλων μας, η Νέα Δημοκρατία να προχωρήσει ενωμένη στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών -και στην Πελοπόννησο- και όλα τα αυτοδιοικητικά μας στελέχη να συνασπιστούν στον κοινό αγώνα, κάποιοι επέλεξαν διαφορετικές διαδρομές αποσκοπώντας σε προσωπικά οφέλη. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και […]