15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φεστιβάλ Άργους – Μυκηνών 2021: Από τη μουσική βραδιά με το Γιάννη Νανόπουλο στο Κιβέρι

Αγαπημένα ελληνικά τραγούδια παλαιότερων εποχών αλλά και νεότερα, για φεγγάρια και θάλασσες, για καλοκαίρια και αστέρια, τραγούδησαν μαζί με το Γιάννη Νανόπουλο και την Μαρία Ζαβίτσα, όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην παραλία του Κιβερίου.

“Φεγγάρι μάγια μου ‘κάνες” ήταν ο τίτλος της μουσικής βραδιάς που διοργάνωσε η ΚΕΔΑΜ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άργους Μυκηνών 2021.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι μουσικοί: Χριστόφορος Παπασαχόπουλος (Μπουζούκι), Ανδρέας Μπογάς (Πιάνο), Δημήτρης Μητρόπαπας (Ντραμς), Γιώργος Μπαβέλας (Μπάσο).

Την επιμέλεια του προγράμματος και του βίντεο παρουσίασης είχε ο Ιωάννης Νανόπουλος.

Επιμέλεια ήχου και φωτισμού είχαν οι Κώστας Ηλιόπουλος και Κώστας Τσεβόπουλος.

Περισσότερα Άρθρα

Σαν σήμερα 24 Νοεμβρίου… στη μουσική

1690: Γεννιέται ο Καρλ Τέοντορ Πάχελμπελ, γερμανός συνθέτης και οργανίστας, γιος του διάσημου συνθέτη Γιόχαν Πάχελμπελ. (Θαν. 15/9/1750) 1822: Η καντάτα του Τζοακίνο Ρισίνι «La Santa Alleanza» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αρένα της Βερόνα. Ήταν μια παραγγελία του πρίγκιπα Μέτερνιχ για το συνέδριο της Ιεράς Συμμαχίας στη Βερόνα. 1868: Γεννιέται ο Σκοτ Τζόπλιν, ο […]

Στο Ναύπλιο ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς

Επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε το Ναύπλιο συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιωάννη Μαντζούνη και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη. Μεταξύ άλλων, συζήτησαν διάφορα θέματα επικαιρότητας, ενώ […]