17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η αποστολή στήριξης του Δήμου Ναυπλιέων έφτασε στην Αρχαία Ολυμπία

Η δεύτερη αποστολή αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπλιέων έφτασε σήμερα Τρίτη 17 Αυγούστου, στον προορισμό της, την Αρχαία Ολυμπία. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων κ. Παναγιώτης Λέντζος που συνόδευσε την αποστολή παρέδωσε στον Δήμαρχο της Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεώργιο Γεωργιόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ. Ντίνο Αρβανίτη και στους δημότες της Αρχαίας Ολυμπίας, ένα φορτηγό γεμάτο από είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικό υλικό, τροφές ζώων καθώς και εμφιαλωμένα νερά.

Για άλλη μια φορά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας για την έμπρακτη υποστήριξή τους και την συγκινητική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του δημάρχου μας, για την συγκέντρωση όλων αυτών των ειδών πρώτης ανάγκης και σε αυτή την αποστολή στήριξης στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα είναι πάντοτε αρωγός τέτοιων ενεργειών. Με ανθρωπιά και αλληλεγγύη θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και στο μέλλον.

 

Περισσότερα Άρθρα

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθησαν τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης του Νίκου Φλώρου «Ήρωες από μέταλλο», στην Καλαμάτα!

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:30, με τη δέουσα επισημότητα, η έκθεση γλυπτών αναπαραστάσεων, κουστουμιών και πορτραίτων του διεθνούς φήμης γλύπτη Νίκου Φλώρου, στον υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο της συλλογής ελληνικών ενδυμασιών Βικτωρία Γ. Καρέλια (Σταδίου 64) στην πόλη της Καλαμάτας. Η τιμητική πρόσκληση της κυρίας Καρέλια αλλά και ο ιδιαίτερα […]

ΚΙΑΝΑ 2021: “Το βλέμμα του ψαριού” απόψε στον Ερασίνο

“Το βλέμμα του ψαριού” Απόψε στις 7 το βράδυ. Να είστε εκεί, στο Τημένιο, δίπλα στο ποτάμι πριν τις 7, επειδή λόγω κουνουπιών η έναρξη πρέπει να γίνει ακριβώς στην ώρα. Ακολουθείτε τα βέλη. Για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα υπάρχει χώρος στάθμευσης κοντά στο χώρο της παράστασης.. Σας περιμένουμε.