15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πυρκαγιά στην Κερατέα

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί σε δύσβατο μέρος με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μαρκάτι Λαυρίου. Με μήνυμα που εστάλη από το 112 ενημερώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής για να εκκενωθεί η περιοχή. Η φωτιά πλησιάζει τα πρώτα σπίτια στην Κερατέα. Οι άνεμοι που πνέουν στο σημείο είναι ισχυροί.

Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Ήταν εμπρησμός

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς μίλησε για εμπρησμό. Όπως είπε στο OPEN η φωτιά ξεκίνησε από κάδο σκουπιδιών και επικαλέστηκε μαρτυρία κατά την οποία τη φωτιά έβαλε κάποιος κινούμενος με αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα για την άμεση κατάσβεσή της. Συγκεκριμένα, 38 Πυροσβέστες και 13 οχήματα. Ακόμη 20 άτομα πεζοπόρου τμήματος, 2 ελικόπτερα και 4 αεροσκάφη.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ποια ήταν η Αγία Ισαπόστολος Όλγα που τιμάται σήμερα

Η πρώτη σημαίνουσα προσωπικότητα των Ρως, που πίστεψε στον Χριστό και άνοιξε τον δρόμο για τον εκχριστιανισμό των Ρώσων. Ανακηρύχθηκε ισαπόστολος για τις μεγάλες υπηρεσίες της προς τη Χριστιανική Εκκλησία και η μνήμη της γιορτάζεται στις 11 Ιουλίου. Η σκανδιναβικής καταγωγής Χέλγκα (Helga) -Έλγα, σύμφωνα με τους Βυζαντινούς, Όλγα για τους Ρώσους- ανέλαβε τις τύχες […]

Ο καιρός σήμερα

Άνοδο σημείωσε η θερμοκρασία την Πέμπτη 30 Ιουνίου – Ξεπέρασε τους 38 βαθμούς στην Αργολίδα Άνοδο σημείωσε η θερμοκρασία την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν στους 37-38 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Η υψηλότερη μέγιστη καταγράφηκε στο Κρανίδι Αργολίδας, με 38.8 °C. Στον πίνακα που ακολουθεί […]