17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και τις θερμές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 23 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 20 έως 33 βαθμούς), 25 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 23 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Κεντρικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια του νομού περιμένουμε σήμερα Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-06-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές σε όλα τα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς τις Σποράδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Τα φαινόμενα το βράδυ πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και δυτικά και τα νότια […]

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της «Κιβωτού του Κόσμου» σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου, έπειτα από τις καταγγελίες για ασέλγεια και για βίαιη συμπεριφορά, που προκάλεσαν το «ξήλωμα» του προηγούμενου συμβουλίου. Στη θέση της προέδρου για την νέα διοίκηση η θητεία της οποίας θα είναι μονοετής, τοποθετείται η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, η οποία είναι πρόεδρος της Ένωσης […]