20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εξιχνίαση τεσσάρων διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής στην Αρκαδία, Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (13.8.2021) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 20χρονoς ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για τον Τελωνειακό Κώδικα Συνελήφθη, χθες (13.8.2021) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε -50- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Εξιχνίαση τεσσάρων (4) διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και αποπειρών αυτής Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, -2- περιπτώσεις κλοπών και -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπών, σε Ιερούς Ναούς, που είχαν γίνει το Μάιο τρέχοντος έτους, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (13.8.2021) το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 36χρονη ημεδαπή, γιατί λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει προϊόντα από σούπερ μάρκετ, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (13.8.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτα), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (13.8.2021) το βράδυ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Περισσότερα Άρθρα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Προσωρινός κατάλογος ωφελούμενων της πράξης «Επαγγελματική Κατάρτιση Ανέργων»

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων συμμετοχής στην πράξη Επαγγελματική Κατάρτιση Ανέργων» με Κωδικό ΟΠΣ 5063657 από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020 ανακοινώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας ο προσωρινός κατάλογος ωφελούμενων που θα συμμετέχουν στις δράσεις της Πράξης. Καθώς η τήρηση των κανόνων πληροφόρησης και δημοσιότητας της πράξης δεν επιτρέπουν τη δημοσιοποίηση […]

Μεγάλη διασυλλογική ορειβατική συνάντηση στο Μαίναλο

Διασυλλογική Ορειβατική Συνάντηση στο μοναδικό Μαίναλο Αρκαδίας θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Οκτωβρίου. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο δήμος Τρίπολης και ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, διοργανώνουν διασυλλογική ορειβατική συνάντηση στο Μαίναλο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. Στο διήμερο αναμένεται να συμμετάσχει πλήθος ορειβατικών συλλόγων, από όλη την […]