19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Για τους περισσότερους από εσάς έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να μπορέσετε να ερμηνεύσετε τα «θέλω» και όλες τις αισθηματικές σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Θέλετε να βάλετε τον εαυτό σας σε μια πιο ασφαλή πορεία. Αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει γάμο ή και αλλαγή εργασίας. Δράστε και θα βγείτε κερδισμένοι.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Το να κάνετε ένα διάλειμμα από καταστάσεις και πρόσωπα που σας πιέζουν, ίσως και να είναι η καλύτερη λύση για τώρα. Μη μένετε σε αναμονή και μετέωροι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Χρειάζεται να αποκτήσετε μεγαλύτερη κατανόηση για τα προβλήματα που έχει το συντροφικό σας έτερο. Μην κριτικάρετε αυτήν την εποχή, καθώς όλα είναι δύσκολα.

 ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η επανένωσή σας με το άτομο που ακόμη αγαπάτε θα γίνει άμεσα. Σίγουρα εσείς θα πρέπει να δείξετε αλλαγμένοι και πιο ώριμοι, για να κάνετε τα όποια επόμενα κοινά βήματα.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Κάποιες στιγμές διερωτάσθε αν έχετε πράξει καλώς και έχετε απομακρυνθεί από πρόσωπα και τις ιστορίες τους. Οι απαντήσεις πλησιάζουν και σας δικαιώνουν.

 ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ο,τι δεν λειτουργεί απλά προσπεράστε το. Αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα για ριζικές αλλαγές σε εργασία και ερωτική ζωή. Χρήματα ως βοήθεια πλησιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αποφύγετε αυτό το διάστημα να ανοίξετε παλιούς λογαριασμούς σας. Ακόμη και εσείς οι ίδιοι δεν είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η εργασία σας έχει προτεραιότητα!

 ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ρωτήστε με ειλικρίνεια τον καλό σας εαυτό, τώρα που ο ήλιος είναι πάνω στον Λέοντα,  αν όλα αυτά που ζείτε αξίζουν ή έχετε ανάγκη από κάτι περισσότερο!

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Παραμένουν μέσα στο μυαλό σας πολλά ερωτηματικά και αυτό κυρίως έχει να κάνει με τη συντροφική σας ζωή. Κάτι ανάλογο θέλει να σας απευθύνει και το ταίρι σας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ανανεωτικά έρχεται για εσάς η εποχή της Παρθένου και αυτό σας κάνει ήδη να θέλετε να φέρετε μέσα στην καθημερινότητά σας φρέσκα άτομα και απασχολήσεις δημιουργικές.

 ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ενα ιδιαίτερο άτομο επιτέλους θα απελευθερωθεί από τις αναστολές του και θα σας μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά γι’ αυτό που θέλει από εσάς. Ακούστε με προσοχή!

ΠΗΓΗ

 

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τα αισθηματικά, οι σχέσεις και οι συνεργασίες επί τάπητος για να βρεθούν λύσεις. Οι γυναίκες συνεργάτες κάνουν τη διαφορά στα επαγγελματικά. ΤΑΥΡΟΣ: Ανακατάταξη στον επαγγελματικό χώρο σας, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός, πιο αποδοτικός και πιο αρμονικός. Θέλετε ηρεμία για να εργαστείτε σωστά. Η αγορά ή η αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού θα βοηθήσουν. ΔΙΔΥΜΟΙ: […]

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ Ημέρα αποφάσεων για μικρά καθημερινά προβλήματα, προτάσεις για ευχάριστες αποδράσεις. Αναθεώρηση σκέψεων για αποφυγή οικονομικών προβλημάτων. Στιγμές ηρεμίας με το ταίρι σας και ευχάριστες εκπλήξεις. Καλές ειδήσεις για όσους διεκδικούν το αγαπημένο τους πρόσωπο. ΤΑΥΡΟΣ Ευχάριστη διάθεση καθώς βρίσκετε φίλους να ακολουθήσουν την ανάγκη σας για διασκέδαση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα χειριστείτε με τόλμη θέματα που […]