19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Το ΚΚΕ για τη φωτιά στη Γορτυνία

Η μάχη με τη φωτιά συνεχίζεται και στην Γορτυνία, εκεί όπου κάτοικοι μαζί με τους λίγους πυροσβέστες με αυτοθυσία παλεύουν, για να σώσουν ότι σώζεται.

Η κατάσταση στην περιοχή της Γορτυνίας είναι πολύ επικίνδυνη. Έχει δημιουργηθεί πλέον και νέο μέτωπο που απειλεί χωριά και με κίνδυνο να περάσει στο Μαίναλο.

Το ΚΚΕ βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και απαιτεί από την κυβέρνηση, την Περιφερειακή Αρχή, έστω και τώρα, να διαθέσει όλα τα επίγεια και εναέρια μέσα για να τελειώσει επιτέλους η πύρινη κόλαση. Τα υπάρχοντα δεν επαρκούν.

Αν δεν παρθούν ΑΜΕΣΑ μέτρα θα έχουμε μεγάλες καταστροφές σε περιουσίες, σπίτια, θα κινδυνεύσει και το Μαίναλο.
Καλούμε όλο το λαό της Αρκαδίας να οργανώσει τον αγώνα του με όλα τα μέσα που διαθέτει. Να συγκεντρώσουν αγροτικά οχήματα και μηχανήματα, ομάδες εθελοντών όσο γίνεται περισσότερων για να υπερασπιστούν τα χωριά μας και το Μαίναλο.

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Κύριε Χατζηδάκη, κύριε Χάλαρη

Η γυναίκα έχει αναπηρία 95% σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις των ΚΕΠΑ. Κοντεύει 60 χρονών, ανύπαντρη, άτεκνη, ανήμπορη, με όραση στο 5%. Θα μου πείτε, μα όλη η δυστυχία πάνω της έπεσε; Ε ναι λοιπόν, πάνω της. Δυστυχώς για αυτήν. Πλην πάνω στο κεφάλι της έπεσε και όλη η ασυναρτησία, η ανοργανωσιά και η απανθρωπιά του […]

Πράσινοι- Αλληλεγγύη: Να μην επιτρέψουμε μεγαλύτερη καταστροφή των ακτών για μερικές πελατειακές ψήφους

Είναι η τρίτη φορά που μια κυβέρνηση (τώρα “προοδευτικής συμμαχίας” ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων Πράσινων, κεντρο-αριστεράς, κεντροδεξιάς και άλλων δημοκρατικών δυνάμεων) προσπαθεί να νομιμοποιήσει κάθε αυθαιρεσία στις ακτές, υποσκάπτοντας το μέλλον μας και αφήνοντας εκτεθειμένες τις τοπικές κοινωνίες στους κινδύνους από την διάβρωση, την οικολογική υποβάθμιση και τα ακραία καιρικά φαινόμενα λόγω κλιματικής αλλαγής. Το νομοσχέδιο για […]