21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Ιωαννίδου: Η εθελοντής που έγινε viral ζητά να αποσυρθεί κομματική αφίσα με το πρόσωπό της

Το πρόσωπο της γεμάτο στάχτη και μαυρισμένο από καπνούς. Η ένταση διακρίνεται στην έκφραση της, όπως και η αγωνία για το αν θα καταφέρει να σβήσει ένα ακόμα μέτωπο της φωτιάς. Ο λόγος για την Κατερίνα Ιωαννίδου. Την εθελοντή πυροσβέστη, τις οποίες οι φωτογραφίες από τη μάχη της κατάσβεσης στις Αφίδνες έγινα viral και αποτυπώνουν τη μάχη που δίνουν όλοι οι πυροσβέστες.

Η Κατερίνα Βασιλείου, ενώ είδε το πρόσωπο της να πρωταγωνιστεί σε ρεπορτάζ τα οποία αφορούσαν τους πυροσβέστες και την συμβολή τους, τώρα ήρθε η στιγμή που πρωταγωνίστησε σε αφίσα κόμματος.

Συγκεκριμένα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χρησιμοποίησε μια φωτογραφία της Κατερίνας Ιωαννίδου σε αφίσα της, γεγονός που δεν άρεσε στην εθελοντή πυροσβέστη και ζήτησε άμεσα να αποσυρθεί καθώς δεν έχει δώσει την συγκατάθεση της να χρησιμοποιηθεί το πρόσωπό της ενώ υπογράμμισε πως δεν επιθυμεί να εμπλακεί στην οποιαδήποτε πολιτική διαμάχη.

Στην ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η εθελοντής πυροσβέστης, Κατερίνα Ιωαννίδου αναφέρει: «Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου από την αφίσα της άμεσα!!!! Δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια!!!! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες! Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!».

Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε, μάλιστα, αντιδράσεις και σχόλια με την ίδια να επανέρχεται με νέα ανάρτηση και να απειλεί με μηνύσεις όσους την χαρακτηρίζουν «δεξί χέρι του Μητσοτάκη».

 

Περισσότερα Άρθρα

Συναυλία της Φιλαρμονικής Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου σήμερα στο Βουλευτικό

Σήμερα, Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 ✅ Ναύπλιο, Βουλευτικό, ώρα 20:00 Συναυλία της Φιλαρμονικής Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών καθώς και έργων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Διδασκαλία – Διεύθυνση: Αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης