19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δήμος Ερμιονίδας: ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ αφαιρέθηκε η μαρμάρινη επιγραφή;

Διαπιστώσαμε σήμερα το πρωί ότι η μαρμάρινη επιγραφή (Ανηγέρθη το έτος 2005 επί Δημαρχίας Δημητρίου Καμιζή), με τα στοιχεία της ανέγερσης του κτιρίου που βρίσκεται δίπλα στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου, χθες την νύχτα αφαιρέθηκε από αγνώστους, από το σημείο του τοίχου που βρισκόταν.

Στην αντίληψή μας υπέπεσαν αντίστοιχες ενέργειες και σε άλλα σημεία, όπως στο άγαλμα της Μητέρας στην Περιφερειακή οδό Κρανιδίου – Πορτοχελίου.

Δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε το νόημα αυτής της πράξης, την οποία καταγγέλλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Επίσης, θα προβούμε σε καταγγελία του συμβάντος στο Α.Τ. Ερμιονίδας, μεριμνώντας παράλληλα για την προμήθεια και επανατοποθέτηση νέων επιγραφών στα σημεία αυτά.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Άργους-Μυκηνών: απαγορεύεται προσωρινά η διάθεση προϊόντων στις λαϊκές αγορές τα οποία δεν σχετίζονται με τροφές

Επείγουσα Ανακοίνωση Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και απόφαση του ΔΣ του Δήμου Άργους Μυκηνών σας ενημερώνουμε πως απαγορεύεται προσωρινά η διάθεση προϊόντων στις λαϊκές αγορές τα οποία δεν σχετίζονται με τροφές. Αφαιρούνται όλα τα βιομηχανικά όπως πλαστικά, ρούχα, εσώρουχα κλπ εκτός από τα τρόφιμα και τα χαρτικά. Οι έμποροι τροφίμων […]

π. Ελευθέριος Μίχος για το νέο κτίριο κοινωνικού χαρακτήρα στην Ευαγγελίστρια

Πραγματοποιήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου στον χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, αυτοψία από κλιμάκιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, με επικεφαλής την Προϊσταμένη, κα Άλκηστη Παπαδημητρίου, για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης, μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ενοριακού Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, για την εκτέλεση του έργου: «Προστασία […]