18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εθνική πόλο: Πρόταση ανανέωσης στον Θοδωρή Βλάχο αλλά με «διαζύγιο» από τον Ολυμπιακό

Η νέα διοίκηση της ΚΟΕ θέλει την παραμονή του Θοδωρή Βλάχου στην Εθνική πόλο των ανδρών, αλλά και παράλληλα τους προπονητές των εθνικών ομάδων να μην εργάζονται σε συλλόγους. Η πρόταση στον Ομοσπονδιακό τεχνικό και η αναμονή, για το πως θα κινηθεί, σε σχέση με τον Ολυμπιακό.

Πρόταση παραμονής του Θοδωρή Βλάχου στον πάγκο της Εθνικής πόλο των ανδρών ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αλλά με συμβόλαιο αποκλειστικής απασχόλησης, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, στον Έλληνα τεχνικό της “Γαλανόλευκης” και του Ολυμπιακού.

Από οικονομικής άποψης η πρόταση φέρεται να είναι εξαιρετικά δελεαστική, όμως το «αγκάθι» βρίσκεται στην… απαίτηση αποκλειστικής απασχόλησης, κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας προπονητής θα πρέπει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει ήδη συμφωνήσει για τη νέα περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ένα πολύ δυνατό μεταγραφικό ντεμαράζ, με την απόκτηση των Φιλίποβιτς, Μπίγιατς, Ράντοβιτς και την επιστροφή των Φουντούλη, Κολόμβου και Μπούσλιε, ο στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή του Champions League και ο Θοδωρής Βλάχος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού.

Ο πιο επιτυχημένος Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση στην Ομοσπονδία σε λίγες ημέρες, μετά την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα (η εθνική φτάνει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης 11/8).

“Είμαι πρόθυμος να συνεχίσω στην εθνική ομάδα και να συζητήσω μια τιμητική πρόταση συνεργασίας. Είναι τιμή για μένα η εθνική ομάδα.

Είναι θέμα της διοίκησης της Ομοσπονδίας να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει μαζί μου ενώ παραμένω στον Ολυμπιακό ή να επιλέξει κάποιον άλλο προπονητή.

Ότι και να επιλέξει, η εθνική ομάδα έχει τις βάσεις και την προοπτική να συνεχίσει τις επιτυχίες είτε είμαι εγώ στο τιμόνι της είτε κάποιος ξένος καταξιωμένος προπονητής” δήλωσε σχετικά ο Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας πριν από λίγες ώρες για το θέμα στο “gazzetta.gr”.

Περισσότερα Άρθρα

Τα αποτελέσματα των ομάδων ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ της Αργολίδας

Α1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΘΕΣΕΙΣ 1-6 (4η αγωνιστική) Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα 1. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΛΟΥ Κυριακή 20/03/22 15:30 Καπετάνιος Εμ. Π., Καπετάνιος Αθ. Π., Θεοδώρου Α. 0-3 2. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ Κυριακή 20/03/22 15:30 Δρούζας Χ., Μπέγκος Α., Παρασκευόπουλος Γ. 2-1 3. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ Ν.ΚΙΟΥ Κυριακή 20/03/22 15:30 Ζώης Μ., […]

Νεκρή 67χρονη από τσιμπήματα σφήκας

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης μια 67χρονη γυναίκα σε εξοχική περιοχή των Μακρισίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η γυναίκα φέρεται να δέχθηκε τσιμπήματα από σφήκες, τα οποία και της προκάλεσαν αλλεργικό σοκ. Η γυναίκα που ζει μόνιμα στην Αθήνα, είχε έλθει τη Δευτέρα στον τόπο καταγωγής της, τα Μακρίσια, για τις καλοκαιρινές της […]