20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Κορινθία

Συνελήφθη, χθες (7.8.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (7.8.2021) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αύλειο χώρο της οικίας του, όπου βρέθηκε να καλλιεργεί -12- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -655- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας  Κορίνθου.

 

Περισσότερα Άρθρα

Πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ Γνωρίζετε ήδη ότι ο Δήμος μας, υλοποιεί Προγράμματα προστασίας της δημόσιας υγείας και διαχείρισης ζώων συντροφιάς που διαβιούν στην περιοχή του Δήμου μας, από τον Ιούλιο του 2007, στα πλαίσια των οποίων, έως και σήμερα, έχουν περισυλλεγεί, καταγραφεί, σημανθεί και […]

Δικαστική απόφαση «βόμβα» για καταβολή δώρων και σε συμβασιούχους του Δημοσίου- Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Μετά τις σχετικές αποφάσεις των Πρωτοδικείων Λαμίας και Καλαμάτας αλλά και τους Ειρηνοδικείου Αθηνών, που αφορούσαν τους αορίστου χρόνου υπάλληλους, το δρόμο διεκδίκησης 13ου και 14ου μισθού και για τους συμβασιούχους, ανοίγει με απόφαση του, που αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr, το Ειρηνοδικείο Αθήνας. Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμό 2417/2015 απόφασή του το Ειρηνοδικείο Αθήνας δικαίωσε εργαζόμενη […]