20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Χαρδαλιάς: Συνολικά 55 πυρκαγιές – 856 πυροσβέστες στην Αττική

Συνολικά υπάρχουν 55 φωτιές σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος προχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση με θέμα τις πυρκαγιές στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Συνολικά 856 πυροσβέστες επιχειρούν αυτή τη στιγμή στην Αττική. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, τόνισε πως καταβάλλονται προσπάθειες για οριοθέτηση της πυρκαγιάς στην Αττική μέσα στις επόμενες ώρες. Πρόσθεσε ακόμη πως γίνονται διαρκείς αναζωπυρώσεις στην Πάρνηθα, οι οποίες αντιμετωπίζονται άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σχετικά με την πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Εύβοια, ο υφυπουργός είπε μεταξύ άλλων ότι «κάθε διαθέσιμη δύναμη τη πυροσβεστικής καταβάλει προσπάθειες για περιορισμό της πυρκαγιάς».

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ακόμη ότι η Πυροσβεστική κατάφερε να ανακόψει το μέτωπο της φωτιάς που πέρασε την προηγούμενη νύχτα την εθνική οδό και κατευθύνθηκε προς τη Μαλακάσα.

Σε ό,τι αφορά την Εύβοια, επισήμανε ότι 39 οικισμοί έχουν εκκενωθεί, υπενθυμίζοντας ότι η Ρόδος είναι σε κόκκινο συναγερμό.

Περισσότερα Άρθρα

Αυτά είναι τα μέχρι τώρα αποτελέσματα για τον κορωνοϊό στην Αργολίδα

  Στα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί 15 ύποπτα κρούσματα για τα οποία έχουν σταλεί δείγματα στο Ινστιτούτο Παστέρ και τα 14 είναι αρνητικά. Το τελευταίο ύποπτο κρούσμα, ένας οδηγός νταλίκας αλβανικής καταγωγής που ταξίδεψε στη Λομβαρδία και επέστρεψε, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου του πήραν δείγμα και τέθηκε σε κατ’ οίκον […]

Αύριο Τετάρτη 18/01 η Όλγα Κεφαλογιάννη στο Ναύπλιο για την κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ. Τ. Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας  έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο Αμαλία στο Ναύπλιο. Επίσημη Προσκεκλημένη – κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.  Η παρουσία σας θα […]