18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και τροχαίων ατυχημάτων, λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, και μέχρι εξάλειψης των προκληθέντων από την πυρκαγιά δυσμενών συνθηκών ορατότητας, ισχύει προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,6 (Ανισόπεδος Κόμβος Παραδεισίων) και 210,6 (Ανισόπεδος Κόμβος Τσακώνας) του Νέου Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης- Καλαμάτας, ενώ η εκτροπή των οχημάτων πραγματοποιείται στα ακόλουθα σημεία:

  • Στην 192 χ/θ (ημικόμβος Αλφειού) του Νέου Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
  • Στην 210χ/θ (κόμβος Κυπαρισσίας) του Νέου Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και Κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Επιπλέον, στις ως άνω χιλιομετρικές θέσεις όπως και στην Παλαιά    Εθνική Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας και θα ακινητοποιούνται, όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα, ωφέλιμου φορτίου άνω των 1,5 τόνου.

Από την απαγόρευση εξαιρούνται:

  • Οχήματα οδικής βοήθειας.
  • Βυτιοφόρα οχήματα μεταφοράς νερού (υδροφόρα) όταν αυτά κινούνται για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών.
  • Βυτιοφόρα οχήματα που μεταφέρουν καύσιμα για τον ανεφοδιασμό μέσων πυρόσβεσης.
  • Οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης

Πριν από λίγο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Λιγνάδη και όπως μετέδωσε ο ALPHA ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης έχει ήδη συλληφθεί. Οι εισαγγελικές αρχές εξέτασαν υπό άκρα μυστικότητα μια σειρά από μάρτυρες, οι καταθέσεις των οποίων ήταν καθοριστικές για την άσκηση της ποινικής δίωξης εναντίον του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα, το αποδεικτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι […]

Ελεύθεροι μέχρι την δίκη οι πέντε κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό στο Άργος

Εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερους και τους πέντε κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό της Δευτέρας στο Άργος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Για τους τρεις που κατηγορούνται για πλημμέλημα, η απόφαση ήταν να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους. Τα άλλα δύο άτομα που κατηγορούνται για κακούργημα αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα τους […]