17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μεγάλη φωτιά πλέον και στην Αρκαδία! Εκκενώσεις χωριών – Πληροφορίες για εγκλωβισμούς

Πολύ δύσκολη είναι πλέον η κατάσταση και στην Αρκαδία, με τη φωτιά να έχει περάσει από την Ηλεία και να έχει φουντώσει σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη χωρίς να μπορούμε να τη διαχειριστούμε» δήλωσε ο Δήμαρχος της περιοχής, Στάθης Κούλης.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr, το μέτωπο κατεβαίνει από τον Ίσαρη, και καίει πυκνή δασική έκταση, ενώ οι άνεμοι είναι δυνατοί.

Έχει δοθεί εντολή εκκένωσης για το χωριό Ράχες. Οι φλόγες έχουν φτάσει στην Χώρα. Σοβαρό πρόβλημα στην δημοτική ενότητα Τροπαίων. Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση στον οικισμό Ελαία όπου υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμούς.

Περισσότερα Άρθρα

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον τουρισμό και το Ράλι Ακρόπολις

Σύσκεψη για τουριστικά θέματα πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συζητήθηκε η καλύτερη παρουσία της Περιφέρειας στην “Πελοπόννησος Εχpo” της Αργολίδας, από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου 2022. Η Περιφέρεια θα έχει περίπτερο στην έκθεση των Επιμελητηρίων, ενώ θα στηρίξει οικονομικά την έκθεση με το ποσό των 50.000 ευρώ. Συζητήθηκε, επίσης και το Ράλι Ακρόπολις. Σύμφωνα με την Περιφέρεια, η […]

Διαγωνισμός Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας στην Ερμιόνη

Διοργανώνεται  για 10η  χρονιά στην Ερμιόνη Διαγωνισμός Ερασιτεχνικής Φωτογραφίας. Το   θέμα του διαγωνισμού Ελεύθερο Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες φωτογράφους.  Μπορείτε να συμμετέχετε με 1 έως και 3 έγχρωμες η ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Μετά τις 20/7/2019  τελευταία ημέρα αποδοχής συμμετοχών, θα ακολουθήσει έκθεση  των φωτογραφιών και  βράβευση των τριών πρώτων διαγωνιζόμενων από 9 έως […]