15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Επιδαύρου

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Επιδαύρου, θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη  την Τρίτη 10-8-2021 και ώρα 13.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Περί κατανομής εγκριθεισών ανθρωποωρών για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των σχολικών μονάδων του Δήμου Επιδαύρου για το διδακτικό έτος 2021-2022, σε θέσεις μερικής ή πλήρους απασχόλησης.

2. Ορισμός συμβολαιογράφου για την σύνταξη δανειστικού συμβολαίου μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και του Δήμου Επιδαύρου για την εκτέλεση του επενδυτικού έργου «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας στα όρια του Δήμου Επιδαύρου» ενταγμένου στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

3. Έγκριση εντολής Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου για κατάθεση ανακοπής και αίτησης αναστολής κατά της 3483/14-7-21 επιβολής κατάσχεσης εις χείρας τρίτου του Ευάγγελου Κόλλια κατά Δήμου Επιδαύρου .

4. Έγκριση εντολής Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου για υποβολή έγκλισης κατά του Δημητρίου Αγγέλου για την πράξη της υπεξαίρεσης ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

5. Εξειδίκευση πιστώσεων για την επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

6. Καθορισμός των όρων της απευθείας ανάθεσης έργου με τίτλο «Επούλωση Λάκκων. » ποσού 16.120,14€ πλέον ΦΠΑ 24% (3.868,83) και έγκριση της συνταχθείσας μελέτης.

7. Εισήγηση τροποποίησης προϋπολογισμού .

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.
Αναστάσιος Κ. Χρόνης
Δήμαρχος Επιδαύρου

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Ελλάδα: 2.472 νέα κρούσματα – 133 οι διασωληνωμένοι και 8 νέοι θάνατοι

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, 2.472 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 8, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.890 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 […]

Χάλκινος ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας

Δεύτερο σερί ολυμπιακό μετάλλιο για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος αυτή τη φορά νικήθηκε από τους εκπληκτικούς Κινέζους Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η προσπάθεια που κατέβαλε ο Έλληνας υπερπρωταθλητής ήταν καταπληκτική, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον μεγάλο του αντίπαλο, Κινέζο Γιανγκ Λιου, ο οποίος άγγιξε το τέλειο κατά […]